Belangrijk voor jouw drukbestand: lettercontouren

wat zijn lettercontouren

Heb jij een drukwerk ontwerp waar tekst in voorkomt? Dan heb je vast een mooi font uitgezocht. Een mooi ontwerp met een goed uitgekozen font wil je ook graag identiek op jouw uiting hebben. Om dat te kunnen garanderen is onder andere het gebruik van lettercontouren nodig. In dit blog leggen wij je er alles over uit!

Lees verder

30-06-2023
 

Je eigen bieretiketten maken met deze 4 tips

bieretiketten maken

Het wordt steeds populairder: je eigen biertje brouwen. Hartstikke leuk om te doen en zo’n eigen gebrouwen biertje smaakt ook nét even wat lekkerder dan één uit de supermarkt. Wil je het helemaal goed aanpakken, dan kijk je ook naar het bierflesje. En dan in het bijzonder het etiket. Dit maakt het plaatje helemaal af. Maar waar moet je precies op letten en wat moet er op zo’n bieretiket komen? Wij geven 4 tips!

Lees verder

17-04-2023
 

Zo zorg jij dat jouw terras klaar is voor de zomer

terras aankleden

De dagen zijn weer langer, de temperatuur loopt langzaam maar zeker omhoog, dat kan maar één ding betekenen: de zomer staat voor de deur. De eerste terrasdagen zijn al achter de rug, maar hoe zorg jij nu dat jouw terras zomerklaar is? Wij laten je zien hoe drukwerk jou kan helpen om een vol terras te krijgen. Lees je mee?

Lees verder

09-04-2023
 

Welke papiersoorten zijn geschikt om op te schrijven?

3 tips om je klanten fan van je merk te maken

Bij het drukken van je flyers, folders en brochures heb je de keuze uit meer dan 15(!) papiersoorten. Welke papiersoort bij jouw drukwerk past, is afhankelijk van het doel van je print. Is het belangrijk dat op het drukwerk geschreven kan worden? Dan vallen er een aantal papiersoorten af. We vertellen je er in dit blog meer over!

Lees verder

30-03-2023