Creatief met folders

folders

Met het ontwerpen van een folder kun je helemaal losgaan. Je kunt je folder namelijk op verschillende manieren laten vouwen. Bijvoorbeeld een gave wikkel-of zigzagvouw. Inspiratie nodig? Check meteen dit blog!

Lees verder

23-09-2016
 

To-do-lijstjes die leuk zijn

to-do-lijstjes

Oei, die altijd akelige to-do-list of nog-te-doenlijst. Natuurlijk zijn ze ontzettend handig, maar het herinnert je er wel aan wat je allemaal nog te doen staat. Al is het ook altijd heel fijn als je je lijstje bijna hebt afgewerkt :-) Toch zijn er ontzettend veel manieren om dit lijstje eens op te leuken. Hoe? Check ons blog!

Lees verder

16-09-2016
 

Creativiteit op een rol

rollup banners

Sta je op een beurs, wil je een gave film promoten of wil je een keer iets anders dan een schilderij in je ontvangstruimte? Bestel dan een rollup banner! Het ideale aan rollup banners is dat ze makkelijk op te zetten zijn en je elk ontwerp hierop kwijt kunt. Inspiratie nodig? Check ons blog!

Lees verder

09-09-2016
 

Knallen op de beurs

beurs

Nog even en het beursseizoen gaat weer van start! Dat betekent natuurlijk klanten werven! Maar hoe val je nu op in zo'n grote beurshal? Hoe kun je het best je stand aankleden zodat jij met een zak vol visitekaartjes naar huis toe gaat? Alle inspiratie voor je beursdeelname vind je in deze blog. Lezen maar!

Lees verder

02-09-2016