Visitekaartjes drukken met QR code

Visitekaartjes

Visitekaartjes kennen we allemaal, een handige manier om contact gegevens van jou en jouw bedrijf achter te laten. Er zijn veel verschillende manieren om jouw visitekaartje vorm te geven. Het enige gegeven is dat de informatie kort maar krachtig moet zijn. Desalniettemin is er wel een interactieve mogelijkheid om meer informatie kwijt te kunnen op jouw visitekaartje. Je kan gebruik maken van een QR code! In dit blog lees je alles wat je moet weten over een visitekaartje met QR code.

Lees verder

22-03-2023
 

Waarom spaar- en stempelacties ook voor jou een goed idee zijn!

stempelkaart maken

Welke winkel je tegenwoordig ook inloopt, ze hebben één ding gemeen: overal kun je op één of andere manier member worden en meedoen aan een spaaractie. Vaak met een pasje en bijbehorend (online) account. Maar ook stempelacties blijven nog altijd ongekend succesvol en daarom populair. En terecht, vinden wij. In dit blog lees je 3 belangrijke redenen waarom ook jij van stempelacties kunt profiteren!

Lees verder

03-03-2023
 

Visitekaartjes formaat

Visitekaartjes

Volledig in het ontwerpprocess van de visitekaartjes gesprongen? Of sta je op het punt om een ontwerp te maken? Denk dan naast de informatie, kleuren en vormen ook na over het formaat van het visitekaartje. Hier is een heel scala aan keuzes voor bij Flyerzone! Wij zullen alle opties behandelen in dit blog. Zodat jouw ontwerp uiteindelijk precies zoals ontworpen bij jou op de mat ligt!

Lees verder

23-02-2023
 

De beste manieren om flyers te verspreiden

flyer maken

Heb je je bestelde flyers in huis? Dan begint het eigenlijk pas. Want je wilt natuurlijk dat de flyers bij zoveel mogelijk potentiële klanten terecht komen. Maar hoe? Wij geven een paar handige suggesties die bewezen effectief zijn. Welke manier past het beste bij jou? Lees snel verder!

Lees verder

13-12-2022