Meer dan schrijven alleen!

notitieblokken

Notitieblokken. Altijd makkelijk om bij de hand te hebben. Even snel kleine notities opschrijven, je boodschappenlijstje of te gebruiken als to-do-list. Wist je dat je met notitieblokken ook goed kunt uitpakken qua vormgeving? Je checkt 't in dit blog!

Lees verder

27-01-2017
 

Pak uit met je visitekaartje!

flyers

Visitekaartjes zijn ideaal om op een snelle manier je contactgegevens uit te wisselen. De naamkaartjes zijn dus erg praktisch, maar je kunt er ook meteen een goede eerste indruk mee maken. Zo kun je met visitekaartjes namelijk flink uitpakken. Weten hoe? Check dan snel dit blog!

Lees verder

13-01-2017
 

Knallen met je flyer

flyers

Flyers zijn ontzettend handig om op een snelle en makkelijke manier je merk te promoten. Ze zijn makkelijk te verspreiden per post, maar je kunt ze ook achterlaten op drukbezochte plekken. Je kunt er dus van alles mee! Weten hoe je opvalt met je flyer? Check dan snel dit blog!

Lees verder

06-01-2017
 

Terugblik: de trends van 2016

trends-2016

Drukwerk is nog steeds enorm populair. Natuurlijk blijft het gebruik van online marketing toenemen, maar met drukwerk kun je iets overbrengen dat je online niet lukt. Papier is tastbaar, ruik je én inspireert je. Benieuwd naar de trends die we in 2016 voorbij hebben zien komen? Check snel dit blog!

Lees verder

30-12-2016