Maak een surprise met kanaalplaat

kanaalplaat

Nog even en het is pakjesavond. Gezellig! Is het voor jou elk jaar een enorm karwei om met gekleurd papier een toffe surprise in elkaar te knutselen? Geen paniek! Bestel gewoon kanaalplaat en doe in dit blog de leukste ideeën op. Check 't snel!

Lees verder

25-11-2016
 

Creativiteit aan je muur

canvas

Een canvas aan je muur is nog steeds enorm populair. Zo staat het leuk in je woonkamer en slaapkamer, maar ook in je ontvangstruimte en bij je werkplek doet zo'n doek het goed. Heb je een gave foto of afbeelding, maar wil je net even iets anders met je canvas? Check dan dit blog!

Lees verder

18-11-2016
 

Kleuren op je bureau

bureau-onderleggers

Ben jij regelmatig op zoek naar een blaadje om snel even iets te noteren? Of gebruik jij liever een kladblok, maar raak je dat vaak kwijt? Dan is een bureau onderlegger net iets voor jou. Natuurlijk maak je er wel eentje naar je eigen ontwerp. Inspiratie nodig? Check ons blog!

Lees verder

11-11-2016
 

Om je vingers bij af te likken

deurhangers

Nog even en het is kerst. Wat voor een lekker menu flans jij dit jaar in elkaar? Bij zo'n lekker kerstdiner horen natuurlijk ook placemats. En daar kun je best mee uitpakken! Benieuwd naar toffe ideeën? Check ons blog!

Lees verder

04-11-2016