Flyerzone produceert 1 jaar drukwerk in Nederland

Nieuw pand voor Flyerzone

De drukwerksite Flyerzone produceert al 1 jaar lang volledig zelf het drukwerk in het Groningse Westerbroek. Een groot verschil met een jaar geleden toen Grafenia uit Engeland al het drukwerk voor de klanten nog inkocht. Sinds oktober 2015 is de drukwerksite onderdeel van Simian B.V.

Lees verder

07-10-2016
 

Voor aan de muur

dibond

Kijk je nog steeds tegen die ene kale muur aan? En wil je een keer iets anders dan een foto op canvas? Je kunt een ontwerp ook laten drukken op dibond. Dat geeft meteen een stoere look! Inspiratie nodig? Check meteen dit blog!

Lees verder

30-09-2016
 

Creatief met folders

folders

Met het ontwerpen van een folder kun je helemaal losgaan. Je kunt je folder namelijk op verschillende manieren laten vouwen. Bijvoorbeeld een gave wikkel-of zigzagvouw. Inspiratie nodig? Check meteen dit blog!

Lees verder

23-09-2016
 

To-do-lijstjes die leuk zijn

to-do-lijstjes

Oei, die altijd akelige to-do-list of nog-te-doenlijst. Natuurlijk zijn ze ontzettend handig, maar het herinnert je er wel aan wat je allemaal nog te doen staat. Al is het ook altijd heel fijn als je je lijstje bijna hebt afgewerkt :-) Toch zijn er ontzettend veel manieren om dit lijstje eens op te leuken. Hoe? Check ons blog!

Lees verder

16-09-2016