Alles voor een geslaagde Kerst

Over één ding kunnen we het wel eens zijn: 2020 is een bijzonder jaar gebleken. Niemand had kunnen voorspellen hoe het jaar zou gaan lopen. Maar het wordt 25 en 26 december wel gewoon Kerst. Ondanks dat het iets anders gevierd wordt dan we gewend zijn, kunnen we er alsnog een leuk en gezellig feest van maken. Flyerzone helpt je daar een handje bij. Hoe we dat doen? Lees snel verder!


Kerst consumenten

Onvergetelijke momenten vereeuwigen

Een nieuw jaar met - hopelijk - nieuwe kansen en momenten voor onvergetelijke ervaringen. Hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een kalender? Een lege kalender om ingevuld te worden met activiteiten. Met je eigen foto’s of ontwerpen maak je het ook nog eens helemaal je eigen. Met de kalender ben jij in ieder geval klaar voor het jaar dat komen gaat. Het enige dat je dan nog moet doen, is plannen maken.


Een persoonlijk kerstdiner

Chique eten of uit eten hoort bij Kerst. Dat zal dit jaar helaas net wat anders zijn. Maar hé, waarom haal je het restaurant niet naar huis? Met eigen placemats en leuke bierviltjes of onderzetters kleed je de tafel eenvoudig sfeervol aan. Zelfs als je gaat gourmetten of een rijsttafel haalt bij de Chinees om de hoek. Wil je het helemaal afmaken? Maak dan ook nog een menukaart.


Ho-ho-ho

Santa Claus - of de Kerstman - vindt ook steeds vaker zijn weg naar Nederland / België. En de beste man kan niet met lege handen aankomen. En wat is er leuker dan een persoonlijk cadeau onder de Kerstboom te vinden? Een bijzonder moment vereeuwigd op de gevoelige plaat. Ga je voor good-old canvas? Nog altijd één van de meest bestelde fotoproducten. Is neig je toch meer naar een bijzonder materiaal? Dan is een foto op aluminium echt iets voor jou! Of ga voor het luxueuze foto op glas, met een unieke uitstraling. Leuk om cadeau te doen. Aan anderen, maar ook zeker voor jezelf. Na dit turbulente jaar heb ook jij wel een cadeautje verdiend.


 

Reacties