Kies een product:

Goedkope grote oplage brochures drukken

Grote oplage brochures bestellen bij Flyerzone is makkelijk en goedkoop! Al het drukwerk produceren we zelf, hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze brochures waarborgen en snel leveren. Kleine oplage brochures nodig? Bekijk ook kleine oplage brochures drukken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Grote oplage brochures

Hoge aantallen als 2.500, 10.000 of een nog hoger eigen aantal brochures is bij Flyerzone makkelijk te bestellen. Onze Komori drukpers draait 24/7 om al het offset drukwerk te maken. Gegarandeerd de mooiste kwaliteit en het voordeligst bij hogere aantallen.

Papiersoorten en bindingswijze

Van lasergeschikt bankpost tot het populaire 135 grams glans mc, de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid bij Flyerzone. De brochures in grote oplage kunnen worden voorzien van een lijmbinding of van (2) nietjes. Bij de laatstgenoemde kan je kiezen voor standaard- of oognieten.

Luxe cover afwerkingen

Wil je de cover van de brochures afgewerkt hebben met een luxe mat of glans afwerking? Bij Flyerzone kan het allemaal. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • UV lak hoogglans. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Deze afwerkingen geven de brochures extra bescherming.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.