Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies hier de vouwwijze van uw folder. Let op, bij offset drukwerk wordt uw drukwerk vanaf 300 grams plano (ongevouwen) geleverd.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Kies hier het aantal pagina's voor uw product. Voor al ons drukwerk geldt dat pagina 1 de voorkant van de cover is, pagina 2 is de binnenkant van de cover enz. enz. De laatste pagina is de achterkant van de cover.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope grote oplage geniete menukaarten drukken

Flyerzone drukt de beste in de rug geniete menukaarten in grote oplage. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gedrukt en in vele formaten. Een eigen maat in de rug geniete menukaarten? Alles kan bij Flyerzone! Verder kies je uit verschillende afwerkingen. Zie voor een kleiner aantal ook onze kleine oplage geniete menukaarten.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Vocht

Geniete menukaarten moeten tegen een stootje kunnen. Komen ze veel in aanraking met vocht? Dan raden we aan om een afwerking met UV lak of mat folie te kiezen. Schoonmaken kan simpelweg met een licht vochtig doekje. Zo zijn ze weer opnieuw te gebruiken nadat er bijvoorbeeld koffie op is gemorst.

Afwerken van grote oplage geniete menukaarten

Je kunt bij Flyerzone kiezen uit verschillende afwerkingen om je grote oplage geniete menukaarten van te voorzien. De volgende afwerkingen zijn beschikbaar:

  • Afgewerkte cover met UV lak hoogglans
  • Standaard nietjes of oognietjes

Papiersoort

Een uitleg van de diverse papiersoorten zie je door op de te klikken, die je bij de papiersoorten ziet. De papiersoort die we gebruiken om grote oplage geniete menukaarten te drukken én alle andere papiersoorten van Flyerzone voelen, besnuffelen en uitproberen? Vraag geheel vrijblijvend de gratis drukwerkvoorbeelden aan.

Belangrijk

Belangrijk om te weten bij menukaarten drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van de menukaart is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een menukaart van bijvoorbeeld 40 pagina's heb je dus 36 pagina's binnenwerk.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.