Kies een product:

Goedkope boeken drukken

Soft- of hardcover, A5, A4 of eigen formaat boeken bestellen, bij Flyerzone kan het allemaal. Wij drukken en binden alle boeken altijd zelf. Door deze eigen productie zijn we flexibel, kunnen we eigen opgegeven oplages maken en hebben we altijd korte levertijden. Veel boeken nodig? Kijk bij onze grote oplage boeken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Boeken met soft- of hardcover

Boeken voorzien van soft- of hardcover, bij ons zijn beide soorten te bestellen. Softcover boeken hebben een omslag gemaakt van 300 grams papier. Hardcover boeken zijn nog steviger. Deze cover verlijmen we stevig aan het binnenwerk. Beide coversoorten werken we af met UV lak of mat folie.

A4 boeken en andere formaten

A4 of A5 of een eigen formaat boeken bestellen? Alles kan! De onderstaande formaten kunnen allemaal bij Flyerzone besteld worden.

Eigen formaat boekenEigen maat
A4 boekenA4
21 x 29,7 cm
A5 boekenA5
14,8 x 21 cm
A6 boekenA6
10,5 x 14,8 cm
Vierkant 21 cm boekenVierkant
21 x 21 cm
Vierkant 14,8 cm boekenVierkant
14,8 x 14,8 cm

Boeken papiersoorten

Van het natuurlijke recyclingpapier tot het populaire 100 en 135 grams glans, we hebben vele papiersoorten. Hierbij een overzicht welke papiersoorten mogelijk zijn bij de verschillende bindingen.

Papier Gewicht FSC
Recyclingpapier 170 grams
Mat mc
Glans mc
100 grams
135 grams
170 grams


Luxe cover afwerkingen

De omslagen werken we altijd af met een extra glans of mat afwerking. Deze afwerkingen geven de boeken extra bescherming. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • UV lak hoogglans. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.