Kies een soort kussensloop:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop kussenslopen bedrukken

Elke dag tegen je eigen kussen met foto aan zitten? Laat dan je mooiste afbeelding vakkundig drukken op kussenslopen. Bij Flyerzone ben je hiervoor aan het juiste adres. Kies uit verschillende materialen en formaten. De formaten die je kunt kiezen tijdens het bestelproces zijn de meest voorkomende formaten voor sierkussens. Hierdoor kun je de kussensloop eenvoudig over een sierkussen doen die je al op de bank hebt liggen. Heb je geen sierkussen over? Bestel dan eenvoudig een kussensloop samen met een binnenkussen.
Je kunt bij ons ook je mooiste foto's laten afdrukken op fotobehang of dibond.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materialen

Wij kunnen jouw foto op kussen bedrukken op 4 verschillende materialen. Dit zijn een fijne polyester met linnen uitstraling, een polyester met een matte uitstraling, een geluiddempend polyester en een speciale polyestersoort voor outdoor gebruik.

Materiaal Waterafstotend Wasbaar in wasmachine Geschikt voor droger
Mat polyester
Linnen-look polyester
Outdoor polyester
Geluiddempend polyester

Formaten

Bij Flyerzone bieden wij 6 verschillende formaten aan voor jouw kussenslopen. Tijdens het bestelproces kun je hier een keuze uit maken. De formaten komen overeen met de meest gangbare sierkussens, zodat je de kussenslopen eenvoudig over de sierkussens die je al hebt kunt doen.

Onderhoud

Zowel de bedrukte kussenslopen als de mee te bestellen binnenkussens kunnen gewoon in de wasmachine. Beide onderdelen kunnen op maximaal 30 graden gewassen worden.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.