Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop plaatmateriaal graveren

Maak een professionele indruk met een gravure van jouw bedrijfslogo op plaatmateriaal. Wist je dat wij ook USB sticks graveren? Bij Flyerzone kan het allemaal!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Plaatmateriaal graveren

Specificaties gravering

Het graveren wordt met uiterste precisie uitgevoerd. Wij graveren met een diepte van 1 mm. De breedte van de gravure is ongeveer 1,5 mm. Er kunnen uitsluitend lijnen worden gegraveerd, geen volvlakken. Er kan een minimale afwijking tijdens het graveren optreden waardoor er een hele kleine golfvorming in een lijn ontstaat. Deze golfvorming wordt zelden gezien als storend en is dan ook niet of nauwelijks zichtbaar.

Beschikbare plaatmaterialen

Je kan kiezen uit de volgende plaatmaterialen waarop we jouw ontwerp graveren:

Materiaal Gewicht
DibondDibond 4317 g/m2
Dibond brushed aluminiumDibond brushed 4623 g/m2
Graveren letters

Letters en cijfers graveren

Zoals eerder vermeld op deze pagina worden uitsluitend lijnen gegraveerd en geen volvlakken. Letters met een vulkleur zijn opgebouwd uit volvlakken. Dit heeft als gevolg dat letters nooit een vulkleur mogen bevatten. Aangezien de lijndikte van graveren circa 1,5 mm is, adviseren wij om blokletters in jouw ontwerp te gebuiken met een minimale hoogte van 5 cm.

Aanleveren bestand

Het ontwerpbestand dient uit 1 steunkleur te zijn opgebouwd. Er zal geen rekening worden gehouden met eventuele kleur(en) in jouw ontwerp, aangezien het hierbij gaat om een gravure en geen bedrukking. Hieronder een paar belangrijke punten voor het opmaken van het ontwerpbestand:

  • Het ontwerp bevat alleen magentakleurige vectorlijnen
  • Lijndikte is 1 pt
  • Minimale tussenruimte van vectorlijnen is 5 mm

Verschillende opties

Van boorgaten tot afstandhouders, van zuignappen tot dubbelhaken, vele opties zijn makkelijk en snel mee te bestellen. Na het kiezen van een prijs en levertijd, is het mogelijk de extra optie te kiezen. Zie hier alle informatie over de opties.

boorgaten

Boorgatenpopulair

Het bord zelf aan de wand ophangen? Dit kunnen wij makkelijk maken door het bord te voorzien van 2, 4 of 8 boorgaten met een diameter van 5 mm. Deze boorgaten zijn niet geschikt voor onze afstandhouders en zuignappen.

afstandhouders

Afstandhouders

Het bord op een luxe manier aan de muur bevestigen? Bestel dan onze zwarte, verchroomde of satijnen afstandhouders. Deze houders maken een tussenruimte van 19 mm tussen plaat en muur.

zuignappen

Zuignappen

Bord aan het raam bevestigen? Wij hebben transparante zuignappen met een doorsnede van 4 cm die hier speciaal voor gemaakt zijn.

dubbelhaken

Dubbelhaken

Moet het bord aan een systeemplafond hangen? Bestel dan metalen dubbelhaken van 15, 30, 50 of 70 cm lang. Handige systeemplafondclips zijn eventueel ook mee te bestellen.

standaard

Standaard

Bord op een toonbank neerzetten? Bestel dan meteen een handige uitklapbare standaard. De standaard bevat ook aan handig ophangmechanisme.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.