Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Foto op plexiglas bedrukken

Laat jouw mooiste foto’s echt tot recht komen en laat deze drukken op ons glashelder plexiglas! De kleuren van jouw foto op de glasplaat komen tot hun recht door onze professionele druktechnieken! Gebruik plexiglas als wanddecoratie op kantoor, in een winkel of gewoon bij je thuis. Bestel plexiglas in combinatie met een blind ophangsysteem en jouw favoriete foto hangt in een handomdraai aan de muur.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Plexiglas bedrukken

Plexiglas, ook wel acrylaat of perspex genoemd, zijn in vele soorten en maten beschikbaar. Laat jij je foto afdrukken en wil je deze in combinatie met een blind ophangsysteem ophangen? Dan bieden wij de optie glashelder aan met de bedrukking 4/0 full colour + volledig witte tegendruk. Hierbij wordt er een blockout folie aangebracht op het glas, waardoor de kleuren nog helderder worden. De achterkant van het folie, en dus ook van het plexiglas, is zwart. Omdat het frame aan de achterzijde gemonteerd wordt en de achterzijde van het folie zwart is, zal het frame aan de voorzijde niet te zien zijn.


plexiglas met blind ophangsyteem bestellen

Plexiglas bedrukken met blind ophangsysteem

Wil je graag een extra afwerking? Bij Flyerzone kun je dit makkelijk in het bestelproces kiezen. Het zal niet alleen een andere uitstraling geven aan het forex, maar ook zal de afwerking beschermen tegen krassen en mogelijke andere beschadigingen. Naast een premium en een glans laminaat bieden wij ook een whiteboard laminaat aan. Schrijf hierop met een whiteboard stift en veeg het daarna uit met een droge doek.

Foto op glas blind ophangen

De blinde ophangframes zijn gemaakt van 8 millimeter dik aluminium. Hierdoor is het frame bij uitstek geschikt om verschillende plaatmaterialen op te hangen. Bestel je een blind ophangsysteem? Dan zorgen wij voor de bijbehorende benodigdheden zoals hoekjes en een schoonmaakdoekje voor de te beplakken ondergrond. Op de frames hebben wij al dubbelzijdig tape geplaatst, waardoor je deze alleen op de plaat hoeft te bevestigen.

Het frame maken wij op maat. Goed om te weten is dat als je een plaatmateriaal met ophangsysteem bestelt, het frame 10 centimeter rondom kleiner zal zijn dan het bestelde formaat. Bij een plaat van 100 x 100 centimeter wordt het frame dus 80 x 80 centimeter. Bestel je een los ophangsysteem? Houd er dan rekening mee dat je het formaat ontvangt welke je invult tijdens de bestelling.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.