Kies het soort sweater:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop hoodies bedrukken

Wil je een trui bedrukken? Je kan bij ons uit vele kleuren en maten hoodies kiezen die we kunnen bedrukken. Kleding bedrukken kan bij ons op de voorzijde, achterzijde en borst van de hoodie. Het ontwerp bepaal je helemaal zelf. Denk aan een stoere trui met tekst of leuke trui met foto. Alles kan!

Kwaliteit hoodies

Bij ons bestel je met gemak je eigen ontwerp op kwalitatieve sweaters. De meeste kleding op onze website, waaronder ook de hoodies, is van het merk Fruit of the Loom. Dat betekent dat we textiel bedrukken met garantie voor kwaliteit, pasvorm en een milieuvriendelijke en eerlijke productie. Wil je bedrijfskleding bedrukken? Kijk dan ook eens bij onze polo’s of t-shirts

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Sweater bedrukken

We kunnen twee soorten sweaters bedrukken, namelijk de unisex (geschikt voor zowel mannen als vrouwen) en de kids (voor jongens en meisjes). Al onze sweaters zijn gemaakt van 280 grams materiaal en bestaan voor 80% uit katoen en voor 20% uit polyester. Sweaters worden full colour bedrukt en omdat we ook witte inkt kunnen gebruiken worden witte gedeeltes gewoon meegeprint!

sweaters bedrukken

Gewicht

260 g/m2

Materiaal

80% katoen

20% polyester

Bestanden aanleveren

Onze sweaters kunnen we digitaal voorzien van jouw ontwerp. Dit betekent dat we een digitale druktechniek gebruiken zodat wij elke kleur in jouw ontwerp kunnen drukken. Om de kleding zo goed mogelijk te bedrukken, vragen we om een vrijstaand ontwerp dat is opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.