Kies een kleur USB stick:

Kies opslagcapaciteit:

Kies het gewenste opslagcapaciteit van uw USB-stick.

Kies een gravering:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope USB sticks graveren

Deze USB sticks worden haarscherp gegraveerd door middel van lasergravering. Niet alleen handig voor thuis, maar ook op kantoor. Op zoek naar andere handige items voor op kantoor? Zie ook onze stempels.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

USB stick

Graveren

Je kan USB sticks laten bedrukken, maar ook graveren. Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit, vandaar dat we dan ook hebben gekozen voor lasergraveren in plaats van het bedrukken van USB sticks. Graveren gaat namelijk met zeer hoge precisie en in tegenstelling tot bedrukken is het resultaat van lasergraveren blijvend! Jouw logo op onze USB stick is permanent en haarscherp. De kleur dat ontstaat bij het lasergraveren van deze sticks is lichtgrijs.

Kleur en opslagcapaciteit

Bij Flyerzone kan je terecht voor veel verschillende kleuren USB sticks. Of je nou de voorkeur geeft aan een lichte of juist donkere kleur, bij ons vind je de kleur die jij zoekt. Foto's, muziek, documenten of films, waar ga jij je USB stick voor gebruiken? Voor het opslaan van documenten hebben we sticks van 4 gigabyte, heb je veel foto's om te bewaren dan kies je voor 8 gigabye, wil je films opslaan dan adviseren we je om te kiezen voor een opslagcapaciteit van 16 gigabyte.

Aanleveren bestand

Het bestand dat gebruikt wordt om deze sticks te graveren dient uit 1 steunkleur te zijn opgebouwd. Er zal geen rekening worden gehouden met de kleur(en) in jouw ontwerp, aangezien het hierbij gaat om een aluminium gravure. Hieronder een paar belangrijke punten voor het opmaken van het ontwerpbestand:

  • Het ontwerp dient in vector opgebouwd te zijn
  • Minimale lettergrootte: 6 pt (2,1 mm)
  • Minimale lijndikte: 0,2 pt (0,07 mm)
  • Geen afloop nodig

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.