Enveloppen maken bij Flyerzone

Makkelijk en snel enveloppen maken

Enveloppen maken in de hoogste kwaliteit van Nederland. Geef je organisatie meer uitstraling en laat je enveloppen maken bij Flyerzone. Met je persoonlijk bedrukte enveloppen, geef je altijd een professioneel visitekaartje af. Flyerzone biedt veel variatie aan als het gaat om het maken van je enveloppen.

Striplock of gegomde sluiting

De enveloppen van Flyerzone zijn verkrijgbaar met verschillende sluitingen. Voorheen had je alleen keuze uit de striplock sluiting, nu heb je ook keuze uit de gegomde sluiting. Een gegomde sluiting moet nat gemaakt worden voordat de klep dichtgeplakt kan worden. Een striplock sluiting is een zelfklevende sluiting die niet nat gemaakt hoeft te worden.

Enveloppen maken naar eigen smaak

Op de website van Flyerzone heb je behalve de verschillende formaten enveloppen ook de keuze uit full color of 1, 2, 3 PMS kleuren bedrukking. Uiteraard kan je ook kiezen uit enveloppen met of zonder venster, zo heb je altijd de envelop met jou wensen.

Andere producten

Bekijk voor meer producten van Flyerzone ook de onderstaande pagina's:

Wacht geen moment en bestel je enveloppen nu!

Heb zo snel mogelijk je eigen enveloppen in huis met de beste kwaliteit van Nederland! Bestel je enveloppen nu bij Flyerzone!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.