2 minuten

Jorrit


Alles voor een tof festival!

Yeah, de zomer komt eraan! Dat betekent natuurlijk maar één ding: festivals! Lekker samen met je vrienden genieten van de zon, muziek en een lekker koud biertje. Terwijl vanaf het podium je favoriete muziek gespeeld wordt, ga jij helemaal uit je dak. Je kunt er eigenlijk niet omheen: wat een kunstwerken zijn de mainstages vaak! Een podium dat helemaal omgeven is met de meest kunstzinnige ontwerpen. Meestal worden hier spandoeken voor gebruikt. Maar ook buiten het podium zie je overal drukwerk. Weten wat? Je leest 't in dit blog!

Festival drukwerk stages

Festivals aankleding

Opvallen maar

Spandoeken zijn ideaal voor het aankleden van festivals en evenementen. Ze zijn groot (je kunt ze tot wel 50 meter bedrukken!) waardoor je werk goed opvalt. En je vult je eigen formaat in, zodat het doek altijd past.

Maar wanneer speelt je favoriete band ook al weer? Een blik op het programmaboekje geeft je direct duidelijkheid. Handig zo'n blokkenschema, meer informatie over de optredende artiesten en een plattegrond zodat je weet waar je eten en druken kunt kopen.

Festivals spandoeken

Festivals hekwerk spandoeken

Festivals banners

Nooit meer iemand kwijt

Een festival is over het algemeen een feest waar je met meerdere mensen heen gaat. Soms splitst de groep om naar andere artiesten te kijken of er gaat iemand drinken halen voor de hele groep. Het is dan een hele uitdaging om elkaar weer terug te vinden. Maar gelukkig kunnen wij je daar bij helpen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een herkenbaar T-shirt voor de hele groep? Namen achterop, leuk logo en je bent klaar. Of een vlag, ludiek of niet, die je met een stok de lucht in kunt steken. Nooit meer doelloos rondlopen, maar direct weten waar je moet zijn. Ideaal toch?

Festivals informatie

Festivals drukwerk

Festivals sign borden

Bron: Pinterest, NME, AMDUR Productions, Smashing Magazins en PR Week.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we wat je allemaal met massief karton kunt doen! Even lezen dus :)

 

Reacties