2 minuten

Marc


Creativiteit aan je muur

Een canvas aan je muur is nog steeds enorm populair. Zo staat het leuk in je woonkamer en slaapkamer, maar ook in je ontvangstruimte en bij je werkplek doet zo'n doek het goed. Heb je een gave foto of afbeelding, maar wil je net even iets anders met je canvas? Check dan dit blog!

wall

creatief

Speels

Een canvas kun je natuurlijk in elk formaat bestellen dat je maar wenst. Groot, klein, alles kan! Als je meerdere foto's of afbeeldingen hebt die je op canvas wilt, is het leuk om deze bij elkaar te hangen. Zo kun je ze allemaal hetzelfde formaat geven, zodat je ze netjes in een rij of vierkant kunt hangen. Wil je het graag iets creatievers in je huis of werkruimte? Bestel dan je canvas in meerdere formaten en hang de doeken bij elkaar in een vorm die past bij jouw huis. Lekker speels!

foto-muur

losse-luiken

opvallende-muur

Drieluik

Een manier om eenheid te creëren met bijvoorbeeld 3 canvasdoeken, is door een afbeelding of foto in drieën te splitsen. Zo krijg je een soort drieluik, waardoor je meteen een groot stuk muur pakt. Je maakt dan gebruik van 1 afbeelding, maar je hangt 3 doeken met een tussenruimte aan je muur. Leuk!

creatief

creatief-kinderen

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over bureau-onderleggers, zeker een kijkje waard!


 

Reacties