2 minuten

Roman


Creativiteit op een rol

Sta je op een beurs, wil je een gave film promoten of wil je een keer iets anders dan een schilderij in je ontvangstruimte? Bestel dan een rollup banner! Het ideale aan rollup banners is dat ze makkelijk op te zetten zijn en je elk ontwerp hierop kwijt kunt. Inspiratie nodig? Check ons blog!

ontwerp

rollup banners

Verschillende doeleinden

Rollup banners zie je vaak op beurzen. Veel bedrijven zetten een rollup banner in hun stand neer waarop een knallende beursaanbieding staat of een wervende tekst. Leuk natuurlijk, maar jammer om ze maar één keer te gebruiken. Omdat ze licht van gewicht zijn én makkelijk op te zetten, kun je ze overal neerzetten. Doen dus!

rollup banners

rollup banners ontwerp

Breng je ontwerp tot leven

Maar wat zet je nu precies op een rollup banner? Je kunt natuurlijk een gaaf ontwerp erop laten printen. De grootformaat printers laten kleuren namelijk echt tot leven komen. Super gaaf dus om een ontwerp met veel kleuren te laten printen. Zeker weten dat je ontwerp knalt! Het is ook leuk om meerdere rollup banners naast elkaar te zetten. Je ontwerp kun je dan zo vormgeven dat de rollup banners in elkaar overlopen. Gaaf, net even anders dan anders :-)

rollup banners

rollup banners kleurrijk

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over het beursseizoen, zeker een kijkje waard!

 

Reacties