2 minuten

Roman


Doe gek met massief karton!

Massief karton oud papier? Nee joh, daar kun je hele leuke dingen mee doen! Karton kun je namelijk bedrukken en daarom van de meest gave prints voorzien. Het toffe is ook dat karton heel stevig is en je het in allerlei vormen kunt uitsnijden. Dus als jij je eigen cut out wilt, waarom niet? :) Speciaal voor jou zijn we op zoek gegaan naar de meest toffe cut outs. Je vindt ze in dit blog!

Geen geld? Boeien!

Stel, jij hebt net je vakantiegeld uitgegeven aan de nieuwste iPad Pro en je vrienden vragen je mee om op vakantie te gaan. Dat is balen, geld op! Dan nemen je maten toch gewoon een kartonnen versie van jou mee? En hoe tof is het dan als je toch op elke foto op Facebook staat? Ok√©, je kunt misschien niet meepraten over de ruige stapavondjes, maar die likes van die mooie chick heb je toch maar weer binnen! Zo'n kartonnen cut out is trouwens ook heel handig voor de thuisblijvers. Leg bijvoorbeeld een kartonnen versie van jezelf in je bed en je vriendinnetje hoeft je nooit meer te missen. Kun jij niet zonder je trouwe vriend? Neem je kartonnen hond gewoon mee naar je werk! Geen haren die uitvallen en voeren hoef je ook niet. Ideaal! 

Massief karton cut out van vrienden

Massief karton cut out zelfportretten

Massief karton cut out voor en na

Op de foto

Kun je geen genoeg van jezelf krijgen? Dan neem je die cut out toch overal mee naartoe? Chinezen hebben daar blijkbaar een handje van ;) Maar de Amerikanen kunnen er ook wat van. Tof is dan weer wel dat hun nieuwe ik totaal niet matcht met de oude kartonnen ik. Top gedaan! Cut outs zie je trouwens ook vaak van grote filmsterren of artiesten. Tsja, welk pubermeisje wil nu niet Justin Bieber op haar kamer? Maar ook bioscopen maken er gretig gebruik van om films uit te lichten. En zeg nou zelf, jij wilt toch ook wel met de Minions op de foto?

Massief karton cut outs van iconen

Massief karton cut outs van acteurs

Massief karton film cut outs

Bron: Pinterest, Just Jared, Mirror, ABC News en TFM.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we wat je allemaal met stickers kunt pimpen! Even lezen dus :)

 

Reacties