2 minuten

Jorrit


Drop je telefoon in een fotoboek

Selfies, duckfaces, panorama's, snapchat kiekjes... Heb je ook je smartphone vol staan met foto's van dat toffe festival? Een paar foto's heb je natuurlijk al online gezet op Facebook, maar wat doe je met de rest van die gave foto's? Inplakken? Nee joh, wat een werk! Maak er gewoon een mooi fotoboek van! Hoe? Je leest 't in dit blog!

fotoboeken toffe festival foto's

fotoboeken toffe festival foto's

Fotoboeken zijn ideaal voor feestjes die je niet meer wilt vergeten. Een boek blijft natuurlijk ook een tastbaar product dat je zo even snel kunt pakken als je wilt. Niet alleen is dit leuk tijdens een borrel op een zwoele zomeravond, maar ook voor later. Een fotoboek gooi je namelijk niet zomaar weg, maar als jij geen backup van je telefoon hebt, ben je je foto's op een gegeven moment wel kwijt.

fotoboeken mooie momenten

fotoboeken meer mooie momenten

Fantastische cover

Een boek vol toffe foto's en verhalen. Daar kijk je natuurlijk graag naar. Daarom maak je ook een fantastische cover. Een omslag die uitstraling heeft en het gevoel oproept wat jij tijdens dat geweldige festival had. Of het nu gaat om vrienden, familie... Mooie momenten leg je vast met een boek!

fotoboeken covers

fotoboeken covers

Lay-out

Bij een goede cover hoort natuurlijk ook een sterk binnenwerk. Een inspiratietekstje links, een cool kiekje rechts... Het kan allemaal. Het is namelijk helemaal aan jou hoe jij je fotoboek ontwerpt. Natuurlijk is veel beeld leuk om te kijken, maar een ludieke uitspraak van de dag maakt jouw boek helemaal tot een bestseller!

fotoboeken handvoorbeeld

fotoboeken lay-outs

Bron: Pinterest, Wikipedia, Stulas en Wikimedia.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we je alles over het festivalseizoen! Even lezen dus :)

 

Reacties