2 minuten

Marc


Gewoon lekker blijven plakken

De hele maand maart staan we creatief op de beurs. Wat ontzettend tof is om je bezoekers naar je stand te krijgen, is ze de weg te wijzen met vloerstickers. Check meteen hoe je dat doet!

Leuke prijsvraag

Jij hebt natuurlijk een te gekke beursstand waar niemand omheen kan. Als je wilt dat de bezoeker jouw stand ├ęcht niet mist, kun je gaan werken met vloerstickers. Als je slim bent, begin je al met plakken vanaf de ingang. Ontwerp bijvoorbeeld leuke voetjes die de weg wijzen naar jouw stand. Of, nog leuker, zet op elke sticker een letter en laat de bezoeker bij jouw stand een kaartje inleveren en van alle letters een woord of zin vormen. Natuurlijk staat hier een leuke prijs tegenover!

Goodiebag

Naast vloerstickers, kun je natuurlijk nog veel meer met stickers doen. Geef je een goodiebag weg, dan kun je hierin ook stickers doen. Laat er bijvoorbeeld een leuke quote, toffe afbeelding of je url op drukken. Natuurlijk kun je ook hiermee een winactie bedenken. De creativiteit is aan jou!

Over creativiteit gesproken: heb je de stickers met whiteboard laminaat al gezien. Whiteboard folie bedrukken is ideaal voor brainstormsessies, planningen of andere aantekening. En je kiest zelf wel materiaal voor jou het handigst is: een permanente sticker of een eenvoudig verplaatsbare magneetsticker. Onmisbaar voor ieder kantoor, school of andere ruimte vol creativiteit!

stickers

Meer inspiratie voor de beurs nodig? In ons vorige blog vertellen we hoe je er met balie displays goed op staat!

 

Reacties