2 minuten

Roman


Knallen met je flyer

Flyers zijn ontzettend handig om op een snelle en makkelijke manier je merk te promoten. Ze zijn makkelijk te verspreiden per post, maar je kunt ze ook achterlaten op drukbezochte plekken. Je kunt er dus van alles mee! Weten hoe je opvalt met je flyer? Check dan snel dit blog!

flyers-1

flyers-2

flyers-3

Gestanst drukwerk

Je kunt met de vorm van je flyer ontzettend opvallen. Zo kun je gaan voor een vierkante of ronde flyer, maar je kunt ook een stansmes laten maken. Wij stansen dan jouw flyer in de vorm die je maar wilt! Zo kun je gaan voor een vorm die past bij wat je doet. Ontwerp je het interieur van huizen? Dan kun je iets doen met de vorm van meubels. Maak je de lekkerste taarten? Dan kun je de flyer bijvoorbeeld in de vorm van een taart maken. Gaaf toch!

flyers-9

flyers-10

flyers-8

Papiersoorten

Je kunt je flyer op verschillende papiersoorten laten drukken. Van recyclingpapier tot luxe flyers op metallic papier en van 350 grams mat tot het populaire 135 grams glans. We hebben vele papiersoorten waardoor jouw flyer goed tot z'n recht komt én dat uitstraalt wat jij wilt.

flyers

flyers-7

flyers-8

Gave afwerkingen

Naast de vorm en het formaat en de papiersoort imponeer je de ontvanger natuurlijk met je ontwerp. Om deze nog meer te laten knallen, kun je je flyer laten afwerken met bijvoorbeeld een luxe UV lak. Hiermee krijgt jouw flyer een glossy look. Past juist meer een stoere look bij jou? Dan kun je gaan voor een matte look. Hiermee creëer je een mooie match met je huisstijl.

flyers-5

flyers-4

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog behandelen we alle trends van 2016!


 

Reacties