2 minuten

Roman


Koningsdag wordt één groot feest

De hele maand april staat in het teken van koninklijk drukwerk. Als je op de vrijmarkt staat of een groot feest organiseert tijdens Koningsdag wil je natuurlijk dat er zoveel mogelijk bezoekers bij jou komen. Check snel hoe je opvalt met een spandoek!

Echte eyecatcher

Met een spandoek kun je enorm opvallen. Omdat je ze eenvoudig ophangt en zelfs tot 6 meter breed kunt bedrukken, zijn het echte eyecatchers. Uit onderzoek blijkt dat je spandoek gemiddeld 5 seconden zichtbaar is. Daarom is het beter om kort en bondig te zeggen wat je vertellen wilt. Als je dan ook nog een strak, dik lettertype gebruikt als Helvetica, Arial of Verdana kan echt niemand meer om je heen!

Winddoorlatend of scheurvast

Bij het kiezen van het materiaal is het handig om even na te gaan waar je je spandoek gaat neerhangen. Als het bijvoorbeeld een plek is waar het waait kun je beter voor winddoorlatend meshdoek gaan. Komt het spandoek aan de gevel van je kroeg, dan kun je prima voor scheurvast materiaal gaan. Dat is ook een goede keuze als je bijvoorbeeld je spandoek gaat gebruiken als verkoopkleed tijdens de vrijmarkt. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

flyers

Nog meer mensen naar je kroeg of vrijmarkt krijgen? In ons vorige blog vertellen we hoe je dat doet met flyers. Knallen maar!

 

Reacties