2 minuten

Jorrit


Maak de blits met je wand

Een presentatiewand is groot, opvallend en trekt de aandacht. Waarom je beperken tot alleen een logo en een huisstijlelement als er veel meer mogelijkheden zijn? Check snel dit blog voor inspiratie!

Fotowand

Zorgen dat je opvalt. Dat is altijd je uitgangspunt op een beurs. Hoe spring je uit boven alle anderen? Interactie is de sleutel tot succes! Zo kun je een presentatiewand inzetten als fotowand. Ga bijvoorbeeld met prospects op de foto of zet een mascotte in. Het wordt helemaal een toffe foto als je de wand laat bedrukken met een gave foto of triggerende tekst. Voor een geinig effect kun je foto props laten drukken op foamboard zodat de foto nog meer wordt opgeleukt. Om het af te maken, geef je die leuke foto natuurlijk mee aan de prospect zodat jij echt blijft hangen!

Prijsvraag

Heb je wel eens gedacht aan een prijsvraag in combi met social media? Bedruk een presentatiewand eens met een grappige tekst. Maak gebruik van een unieke hashtag (#) en laat mensen foto's van je stand posten op social media. De origineelste inzending krijgt een mooie prijs, zoals een huisstijl make-over of gave gadget. Zo heb je een goede marketingcampagne: je hebt interactie met je klant én je promoot je bedrijf via social media. Win-winsituatie!

3D-effect

Natuurlijk kan je het ook totaal anders aanpakken. Als je dagelijks werkt met röntgenfoto's of 3D, dan is het leuk om dit te betrekken bij je stand. Flyers en folders met uitleg zijn altijd handig, maar wat dacht je van een opening in je presentatiewand? Door het frame van je presentatiewand te laten zien creëer je een 3D-effect. Je presenteert je anders dan anders en legt meteen de link met dat wat je doet. Tof!

presentatiewand

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we wat je allemaal kunt met presentatiewanden!

 

Reacties