2 minuten

Jorrit


Met oranje kleding klaar voor Koningsdag

De hele maand april staat in het teken van koninklijk drukwerk. Natuurlijk pak je op Koningsdag extra uit. Check snel hoe je opvalt met oranje kleding!

Koningsdag kleding

Rond deze periode hangen de winkels er vol mee: Koningsdag kleding. Logisch ook, want iedereen draagt deze dag graag oranje kleding. Je wilt op deze feestdag natuurlijk niet hetzelfde eruitzien als je buurman, dus hoe leuk is het dan als je zelf een shirt laat bedrukken? Alles wat je maar wilt kun je op onze oranje kleding laten bedrukken. De creativiteit is aan jou!

Fonts voor je oranje shirt

Bij het bedrukken van Koningsdag kleding kun je bij ons gaan voor een oranje sweater of een oranje shirt. Als je je oranje shirt wilt bedrukken, is het bij het ontwerpen van belang dat je bestand geen lagen bevat en is opgemaakt in CMYK kleuren. Als je ook nog voor een leuke tekst of quote gaat, heb je de keuze uit veel fonts. Onze tip: sans serif fonts als Helvetica of Arial. Deze zijn beter leesbaar, omdat deze geen schreef bevatten. Handig! Als je dan ook nog je bestand opslaat als tiff bestand met transparantie, maak je helemaal de blits op Koningsdag. Enjoy!

oranje kleding

Nog meer mensen naar je kroeg of vrijmarkt krijgen? In ons vorige blog vertellen we hoe je dat doet met een spandoek. Opvallen maar!

 

Reacties