2 minuten

Marc


Opvallen met foamboard

Foamboard is ontzettend licht en kan daarom makkelijk verplaatst en opgehangen worden. Ideaal dus als jij met je boodschap wil opvallen! Weten wat je allemaal met foamboard kunt? In ons blog vind je de leukste voorbeelden!

Sign spinners

In Amerika zie je ze bijna bij elke winkel staan: sign spinners. Enthousiaste jongelui die allemaal gave trucs uithalen met het reclamebord van een winkel. Omdat foamboard licht is, maar wel sterk halen ze hiermee de vetste capriolen uit. Meteen een leuke marketingstunt voor de winkel. Nu nog hopen dat het extra inkomsten genereert ;)

spinner1

spinner2

spinner3

Foambord ophangen

Foamborden zie je ook vaak in winkels. Zo worden ze meestal met ijzerdraad aan het plafondsysteem bevestigd. Een handige en slimme manier om aandacht voor je producten te krijgen. Het is makkelijk te bevestigen en daarnaast neemt het geen vloeroppervlakte in. Ideaal!

signing

signing1

Creabea

Het leuke aan foamboarden is dat je helemaal zelf je ontwerp kunt bedenken. Er zijn namelijk geen puntjes waar je rekening mee moet houden. Elke afbeelding en/of tekst kun je er op kwijt! Bovendien kun je ze in elke vorm laten snijden. Aan de slag creabea's!

signs

signs1

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over briefpapier, zeker een kijkje waard!

 

Reacties