2 minuten

Jorrit


Pak uit met je visitekaartje!

Visitekaartjes zijn ideaal om op een snelle manier je contactgegevens uit te wisselen. De naamkaartjes zijn dus erg praktisch, maar je kunt er ook meteen een goede eerste indruk mee maken. Zo kun je met visitekaartjes namelijk flink uitpakken. Weten hoe? Check dan snel dit blog!

visitekaartjes-1

visitekaartjes-2

visitekaartjes-3

visitekaartjes-4

Helemaal opvallen

De populairste visitekaartjes hebben een formaat van 5,5 x 8,5 cm. Natuurlijk kun je een tof ontwerp plaatsen op je rechthoekige kaartje, maar het is nog gaver als je voor een afwijkend formaat gaat zodat je sowieso al opvalt. Bij ons kun je visitekaartjes in elke vorm bestellen. Bepaal dus zelf in welke vorm we jouw kaartjes moeten maken en wij gaan voor je aan de slag!

visitekaartjes-5

visitekaartjes-6

visitekaartjes-7

visitekaartjes-8

Creƫer je eigen look

Het is super tof om voor een ontwerp te gaan dat past bij wat jij doet. Dat kun je dus terug laten komen in de vorm van de visitekaartjes, maar ook in de papiersoort en afwerking ervan. Zo kun je je visitekaartjes op uiteenlopende papiersoorten laten drukken als bijvoorbeeld recyclingpapier of metallic papier. Beide soorten geven een compleet andere look! We hebben verschillende papiersoorten waardoor jouw visitekaartje perfect tot z'n recht komt. Ontwerpen maar!

visitekaartjes-9

visitekaartjes-10

visitekaartjes-11

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we hoe je echt knalt met je flyer!

 

Reacties