2 minuten

Jorrit


Weg met die chaos!

Ben jij lekker chaotisch en soms dus totaal het overzicht kwijt? Dan kun jij vast wel een partijtje tabbladen gebruiken! Natuurlijk scoor je die eenvoudig in de kantoorwinkel, maar het is nog leuker als je ze zelf ontwerpt. Inspiratie nodig? Lees dit blog!

tabbladen indeling

tabbladen standaard

Lekker geordend

Het is ontzettend leuk om zelf je tabbladen te ontwerpen. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om de inhoud van je multomap te ordenen. Dan is het handig om elke tab te voorzien van een onderwerp of titel, zodat je altijd alles snel terug kunt vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld je tabbladen dubbelzijdig laten bedrukken, zodat je ook tijdens het doorspitten van je map het overzicht hebt.

tabbladen kleurrijk

tabbladen in map

tabbladen gekleurd

Hoe val jij op?

Met het ontwerpen van je tabbladen kun je enorm uitpakken. Denk aan leuke printjes, typografie of kleuren. Omdat tabbladen altijd op stevig 300 grams papier worden gedrukt, kunnen ze wel tegen een stootje. Dat betekent dat je lekker lang plezier hebt van je tabbladen. Daarnaast kun je ook uitpakken met de afwerking. Zo kun je je tabbladen een satijnachtige look geven met mat laminaat. Of bijvoorbeeld een mega glanseffect geven door ze te laten afwerken met UV lak hoogglans. Shinen maar!

tabbladen overzicht

tabbladen patroon

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over visitekaartjes, zeker een kijkje waard!

 

Reacties