De regels van namaakgeld drukken

Namaakgeld drukken

Om verwarring over het drukken van namaakgeld te voorkomen heeft de Europese Centrale Bank (ECB) enkele voorwaarden opgesteld. Dit ter bescherming van de integriteit van de eurobiljetten als betaalmiddel. In dit blog lees je alles over deze regels!

Lees verder

27-12-2019
 

Win een drone!

Win een DJI Spark

Ho ho ho, win met de kerstman van Flyerzone! Wat zorgt ervoor dat jij het ultieme kerstgevoel krijgt? Volg ons op Instagram en deel op je eigen Instagramaccount tussen 25 november 2019 en 26 december 2019 jouw foto of illustratie met #flyerzone én #winmetflyerzone en maak kans op een gloednieuwe DJI Mavic Mini t.w.v. € 399,-!

Lees verder

18-11-2019
 

Drukkerij Flyerzone breidt fors uit

Uitbreiding Flyerzone

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Lees verder

03-06-2019
 

Maak kans op een iPad met pencil

ipad met pencil

Kerst staat voor de deur; tijd om kerstkaarten te versturen. Wij dagen jou uit om je eigen kerstkaart te ontwerpen! Maak jij de mooiste kaart? Dan maak je kans op een iPad met pencil of één van onze andere gave prijzen!

Lees verder

13-11-2018