Boost jouw beginnende onderneming met drukwerk!

Gefeliciteerd! Je bent begonnen met een eigen onderneming. Het avontuur kan beginnen waarbij jij je eigen koers bepaalt. Nu is het belangrijk om jouw onderneming op de radar van potentiële klanten te krijgen. Je hebt al een netwerk, alleen dit is vaak niet genoeg. In dit blog laten wij zien wat zeker niet mag ontbreken bij een startende onderneming.

marketing stickers

Waarom drukwerk gebruiken?

Tegenwoordig gaat veel aandacht naar online marketing. Alleen online marketing is niet genoeg. Offline marketing is nog steeds onmisbaar bij het promoten van een bedrijf. Mensen vinden het nog altijd prettig iets fysieks in handen te hebben, waardoor er met meer interesse naar het drukwerk gekeken wordt. Online advertenties worden toch snel weggeklikt of weg gescrold. Bij Flyerzone helpen wij jou als startende ondernemer met mooi en goedkoop drukwerk. Zo kun jij met een flinke boost van start! Hieronder zie je een overzicht van producten die zeker niet mogen ontbreken. Naast degene die wie in dit blog bespreken, vind je bij ons nog veel meer zakelijk drukwerk die jou en jouw bedrijf verder helpen. En het beste van alles? Drukwerk is relatief goedkoop! Lees daarom de rest van dit blog om te zien wat er gebruikt kan worden om je offline marketing op te schroeven.

Visitekaartjes

Iedereen kent het wel, visitekaartjes. Dit is nog altijd een ontzettend belangrijk middel tijdens het netwerken en het promoten van je bedrijf. Denk aan een evenement met verschillende bedrijven, of een beurs waar je potentiële klanten wilt aanspreken. Dit is het perfecte moment om visitekaartjes te hebben en om zo laagdrempelig contactgegevens te delen. En wat zet je dan op zo’n visitekaartje? Het belangrijkste is en blijft nog altijd het delen van (contact)gegevens. Maar vergeet ook zeker niet je huisstijl of een bepaalde uitstraling die je terug wilt laten komen. Kortom: het visitekaartje mag zeker niet ontbreken!

Stickers

Een ander middel om te gebruiken zijn stickers! Stickers? Het is misschien niet iets wat de meeste mensen direct verwachten, maar het is een effectieve en goedkope manier om de naamsbekendheid te vergroten. Natuurlijk kun je de stickers gebruiken om overal op te plakken en jezelf zo zichtbaarder te maken. Maar er zijn nog zoveel meer manieren die minstens zo effectief zijn. Hierbij hoef je jezelf niet te beperken in de kleinere formaten. Grote stickers zijn ook erg effectief. Plak deze bijvoorbeeld op een etalageruit of plaats een sticker met informatie op je auto! Dan maak je van je auto een rijdend promotiemiddel. Laat je fantasie gaan en laat je bedrijf zien aan de wereld!

Flyers

Ondanks dat we in een digitaal tijdperk leven, mogen flyers drukken niet vergeten worden. Flyers zijn en blijven een ideaal middel om mensen te bereiken. Voordelen van een flyer zijn dan ook dat mensen het daadwerkelijk fysiek vast kunnen houden. Dit blijft dan altijd langer hangen dan dat mensen het op het internet zien. Wil je je naamsbekendheid vergroten? Dan is het belangrijk om jezelf te laten zien en een bepaalde indruk achter te laten. Is het doel van de flyer zo veel mogelijk te verkopen? Dan staat de hele flyer in het teken daarvan. Zo kun je zelf de lezer al een bepaalde kant op sturen en houd je grip op wat en hoe jij wilt communiceren. Verder zijn de flyers makkelijk te verspreiden. Je kunt het laten plaatsen bij verschillende soorten wachtruimtes, of bij evenementen uitdelen. Door dit te doen wordt het bedrijf veel bekender onder de mensen. Een andere optie is door het te verspreiden via de post. Hierdoor kun je meteen hele dorpen bereiken met je flyer.

Kleding

Hoe leuk is het om bij een beginnende onderneming ook eigen bedrukte bedrijfskleding te hebben! Niet alleen ziet het er mooi uit, maar het oogt ook erg professioneel! Zelfs wanneer je even weg bent van je werkplek of tijdens het weekend je bedrijfskleding draagt, fungeer je als een levend reclamebord voor het bedrijf! Dit maakt het dus praktisch voor jezelf, maar ook een ideaal promotiemiddel. Verder kan alles geborduurd of gedrukt worden wat gewenst is. Wil je het logo op de borst hebben van een polo, of een leuke bedrijfsslogan op de rug? Dat regelen wij voor je. Er is een ruim assortiment van hoodies, vesten, schorten en nog veel meer.

Reclame/ informatieborden

Heb je een eigen pand, dan kun je je bedrijf goed promoten via reclameborden. Door deze te bedrukken en bij het pand te plaatsen, kan iedereen die er langs rijdt meteen zien dat jouw bedrijf daar gevestigd is. Daarnaast ben je dan ook beter vindbaar voor klanten en bijvoorbeeld leveranciers en pakketdiensten. Ook kun je deze borden goed in je bedrijf gebruiken. plafondhangers zijn lichtgewicht platen die je makkelijk aan bijvoorbeeld een systeemplafond bevestigt. Deze borden kun je plaatsen om ruimtes aan te geven en de weg te wijzen in het bedrijf. Heb je een leuke of inspirerende bedrijfsquote? Bedruk deze op een mooie plaat en maak het een ijsbreker voor bij de ingang!

Nu je weet hoe je je onderneming een boost kunt geven met drukwerk, kun je aan de slag. Breid je naamsbekendheid uit en laat je bedrijf aan de wereld zien door middel van drukwerk. Bestel het nu bij Flyerzone.nl!

 

Reacties