2 minuten

Roman


Creatief met spanframes!

Struin jij regelmatig festivals af met grote mainstages? Of begeef jij je vaak in grote steden waarbij hoge kantoorgebouwen volhangen met spandoeken? Dan zie jij ze vaak: spanframes! Spanframes zijn dus ideaal om aandacht te krijgen voor jouw product of evenement. Maar je kunt nog meer met spanframes. Weten wat? Je leest 't in dit blog!

spanframe soorten

spanframes creatief

Altijd passend

Spanframes worden over het algemeen gebruikt om spandoeken in op te hangen. Je hebt hierin verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld hangend, vrijstaand of verankerd. Een hangend spanframe wordt vaak gebruikt voor aan de gevel en vrijstaande spanframes zijn weer ideaal voor in een veld. Dus waar jij ook maar je boodschap wilt uiten, je vindt voor elke gelegenheid een passend spanframe!

spanframes doeken

spanframes

spanframes

Creatief met buizen

Heb jij geen twee linkerhanden? Dan kun je spanframes ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld de buizen en kniestukken gebruiken voor een tuinset. Het enige dat je nodig hebt is een goede werktekening! Zodra jij precies hebt uitgemeten hoe jij je zitje wilt hebben kun je de juiste lengte buizen en het aantal kniestukken bestellen. Ideaal! Alleen nog even steigerhout regelen en lekkere kussens. Chillen maar!

spanframes eigen creatie

spanframes eigen creatie

spanframes eigen creatie

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog geven we je een aantal handige portfoliotips, zeker een kijkje waard!

 

Reacties