2 minuten

Marc


Geef je eigen boek uit!

Op school was je natuurlijk altijd al druk bezig met het aanleggen van een portfolio. Verschillende huisstijlen die je hebt mogen maken voor fake klanten of voor vrienden die naast hun studie een eigen bedrijfje hadden. Super leuk om te doen natuurlijk en daardoor kon jij je portfolio weer uitbreiden. Ideaal! Natuurlijk houd je je portfolio online bij, maar een echt boek in handen hebben is natuurlijk nog toffer. Inspiratie nodig? Je vindt het in dit blog!

layout

portfolio

layout

portfolioboek

Blink uit

Als jij je portfolio uitgeeft in boekvorm heb je een mooi tastbaar product dat je zo even uit de kast kan pakken en waar je mee kan pronken op je eigen feestje. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan kun je je portfolio vastleggen in een boek. Hoeveel vormgevers gaan je wel niet voor met een simpele url? Als jij een boek meestuurt, wordt er zeker weten doorgebladerd terwijl het nog maar afwachten is of op de url wordt geklikt. 1-0 voor jou ;-)

lookbook

portfolio

portfolio

portfolio

Knallen met je cover

Een boek met de meest prachtige huisstijlen verdient natuurlijk ook een cover om naar huis te schrijven. Naast een te gek ontwerp, kun je de cover extra aandacht geven door deze mooi te laten afwerken door de drukkerij. Zo kun je een UV lak hoogglans laten aanbrengen voor een extra glanseffect. Past een shiny look niet bij jouw stijl? Dan kun je kiezen voor een matte folie, wat zorgt voor een mooie satijnen uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

portfolio cover

portfolio cover

portfolio cover

portfolio folder

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over omslagen, zeker een kijkje waard!

 

Reacties