Kies een product:

Goedkope boeken drukken

Of je nou 1 of 10.000 boeken wilt bestellen, bij Flyerzone kan het! Wij produceren alles in eigen huis waardoor we niet alleen de kwaliteit kunnen waarborgen, maar deze boeken ook voor een scherpe prijs kunnen aanbieden! Liever een andere bindwijze? Kijk voor ander gebonden drukwerk bij onze brochures.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Grote of kleine oplage

De kleine(re) oplages worden digitaal gedrukt met onze HP Indigo’s en de grote oplages worden offset gedrukt met onze Komori drukpers.

Papiersoorten binnenwerk

Wij kunnen onze soft- en hardcover bedrukken op verschillende papiersoorten. De mogelijkheden staan hieronder in een overzicht:

100 grams mc (mat/glans) 135 grams mc (mat/glans) 170 grams mc (mat/glans) 170 grams recyclingpapier
Kleine oplage
Grote oplage

Afwerking covers

Alle covers van onze boeken worden mat gefolieerd of voorzien van een UV lak hoogglans laag. Naast het feit dat deze afwerkingen de covers een mooie uitstraling geven, bieden deze ook extra bescherming tegen krassen en andere beschadigingen.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.