2 minuten

Jorrit


Vergroot je naamsbekendheid met autoreclame

Juli staat in het teken van stickers! Voor het vergroten van je naamsbekendheid kun je magneetstickers gebruiken. Hiermee transformeer je op eenvoudige wijze je auto in bedrijfsauto. Ontdek snel alle ins en outs over autoreclame!

Wat is een magneetsticker?

Magneetstickers, ook wel magneetfolie genoemd, is geschikt voor op auto’s, gladde metalen wanden, magnetische whiteboards en bijvoorbeeld koelkasten. Het materiaal is 0,9 mm dik en bedrukken we rechtstreeks met een UV inkt. Deze is kleurvast, weerbestendig en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. De magneetstickers zijn een uitstekend alternatief voor de meer permanente vinyl stickers en daarmee perfect voor je autoreclame.

Wat is goede autoreclame?

Als je in korte tijd op een effectieve en relatief goedkope manier meer omzet wil genereren en je je naamsbekendheid wilt vergroten, zijn magneetstickers een goede keuze. Als je dan ook nog vaak in de auto zit en regelmatig in je (gewenste) werkgebied rijdt, is het helemaal een win-winsituatie. Omdat je natuurlijk wilt dat de voorbijgangers jouw boodschap niet missen, is het verstandig om niet te veel te vertellen. Zo volstaat alleen je logo, je url of je core business bijvoorbeeld ook. Als mensen meer over jou willen weten, weten ze je via Google wel te vinden. Ideaal!

Tips voor onderhoud van autoreclame

Het voordeel aan onze magneetstickers is dat ze geen beschadigingen of lijmresten achter laten en keer op keer opnieuw te gebruiken zijn op verschillende auto's. Het belangrijkste is dat de ondergrond vlak moet zijn. Op een autodeur met bijvoorbeeld veel rondingen zal het materiaal minder goed hechten. Tips voor het goed onderhouden van je autosticker:

  • Haal de sticker eraf als je de auto gaat wassen.
  • Verwijder de sticker regelmatig en maak deze schoon.
  • Laat de sticker niet langdurig in de volle zon staan.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld raamstickers? In dit blog vertellen we hoe je deze stickers plakt. Lees ‘t snel!

raamstickers bevestigen

 

Reacties