Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope magneetstickers drukken

Magneetstickers kun je bij ons in veel verschillende formaten bestellen. Outdoor magneetstickers kunnen zelfs in een eigen contourvorm besteld worden. Deze speciale magneetfolie is 0,3 mm (indoor) of 0,9 mm (outdoor) dik en hecht zich erg goed aan metalen ondergronden. Doordat de folie een flexibel materiaal is kan het ook op een ondergrond gebruikt worden met een lichte bolling.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Voer je eigen formaat in

In het bestelproces kun je kiezen voor een van de standaard formaten of kun je je eigen formaat invullen. Bij de outdoor magneetstickers kun je kiezen uit:

Eigen formaat stickersEigen maat
Eigen stans stickersEigen contour
Meer informatie

Bij eigen contour snijden wij de stickers in de vorm die je zelf in het bestand hebt aangegeven door middel van een contourlijn.

Onderhouden van magneetstickers

  • De inkten die wij gebruiken voor het drukken van jouw magneetstickers zijn water- en UV-bestendig. Hierdoor kunnen de stickers makkelijk schoongemaakt worden met een vochtig doekje.
  • Wanneer de stickers gebruikt worden op auto's is het van belang dat het oppervlak waar de magneetsticker komt én de achterzijde van de sticker goed schoon zijn. Dit om lakschade te voorkomen.
  • Wanneer je met de auto door de wasstraat gaat dient de sticker eerst verwijderd te worden.
  • Ook is het verstandig om de sticker te verwijderen wanneer de auto langdurig stil staat en bij voorkeur de hele nacht.
  • Bij hoge snelheden kan de sticker loskomen van de auto.

Wil je de magneetstickers op je (bedrijfs)auto gebruiken? Kies dan voor outdoor magneetstickers. Onze indoor stickers zijn hiervoor niet geschikt.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.