minuten

Jorrit


Wat zet ik op een visitekaartje?

Oktober is de maand om te knallen met je huisstijl. Maak een verpletterende eerste indruk met de visitekaartjes van Flyerzone! Weten hoe je dat doet? Je leest ‘t in ons blog.

Wat zet je op een visitekaartje?

Wat echt niet mag ontbreken op een visitekaartje is je naam, hoe je te bereiken bent (per mail en/of telefoon), waar je te vinden bent (bezoekadres en/of url) en je bedrijfslogo. Het doel van zo’n kaartje is namelijk dat de ontvanger nog eens contact met je kan opnemen. Ontwerpen maar!

Visitekaartjes met en zonder vouw

Ben je op zoek naar een standaard visitekaartje waar je makkelijk al je basisgegevens op kwijt kunt? Ga dan voor onze ongevouwen visitekaartjes. Wil je iets meer informatie kwijt op je kaartje? Dan zijn onze gevouwen visitekaartjes de ideale oplossing. Naast de basisgegevens heb je zo meer ruimte voor bijvoorbeeld een triggerende quote of gave foto. Tof!

Extra opvallen met je visitekaartje

Bij het ontwerpen van een brochure houd je natuurlijk rekening met je doelgroep. Je wilt dat je brochure wordt gelezen, dus het is wel handig als deze uitnodigend is. Dat kun je op meerdere manieren doen. Zo kun je kiezen voor een voorkant met alleen typografie of juist alleen beeld. Is het je wel eens opgevallen dat veel covers van brochures hetzelfde zijn? Zo vind je op de cover altijd het logo van het bedrijf of de naam van het merk, een globale samenvatting van artikelen die aan bod komen en een erg triggerende of aantrekkelijke afbeelding. Denk aan een persoon die is geïnterviewd of een nieuw product of machine die wordt uitgelicht. Toffe covers zijn die van:

Extra opvallen met je visitekaartje

Je kunt je visitekaartje nog meer laten knallen door deze te voorzien van een afwerking. Hiermee laat je je kaartje extra opvallen en geef je het meer bescherming. Wat we kunnen doen met jouw visitekaartje:

  • met UV lak hoogglans een mega glanseffect creëren.
  • een satijnachtige look creëren met mat laminaat.
  • bepaalde gedeelten benadrukken met spot UV lak.
  • met reliëflak het drukwerk voelbaar maken.
  • voorzien van goud- of zilverfolie voor een chique uitstraling.

Profiteer van pakketvoordeel

Heeft je collega, baas of vriend(in) ook visitekaartjes nodig? Bij Flyerzone krijg je korting wanneer je meerdere ontwerpen in één keer besteld. Je geeft eerst aan hoeveel ontwerpen je wilt bestellen, levert vervolgens de verschillende bestanden aan zodat wij deze kunnen drukken. Makkelijker kan niet!


Uitleg visitekaartjes

Visitekaartjes zijn ideaal om op een snelle manier je contactgegevens uit te wisselen. De naamkaartjes zijn dus erg praktisch, maar je kunt er ook meteen een goede eerste indruk mee maken. Zo kun je met visitekaartjes namelijk flink uitpakken. Weten hoe? Check dit blog!

 

Reacties