PERSBERICHT

07-10-2016

Flyerzone produceert 1 jaar drukwerk in Nederland

De drukwerksite Flyerzone produceert al 1 jaar lang volledig zelf het drukwerk in het Groningse Westerbroek. Een groot verschil met een jaar geleden toen Grafenia uit Engeland al het drukwerk voor de klanten nog inkocht. Sinds oktober 2015 is de drukwerksite onderdeel van Simian B.V.

Eigen productielocatie

Dat het drukwerk voor de drukwerksite Flyerzone nu al 1 jaar volledig zelf wordt geproduceerd vindt eigenaar Wouter Haan genoeg reden voor een feestje. “We zijn de enige Nederlandse online drukkerij met een geheel eigen productielocatie. Dat willen we graag samen met onze klanten vieren. Daarom krijgen onze klanten op 3 populaire producten 10% korting. Daarnaast maakt iedereen die van 7 t/m 31 oktober 2016 een bestelling plaatst, automatisch kans op een gave gadget.”

Innovatie

Op dit moment zijn Flyerzone, Drukland.nl en Reclameland in Nederland de enige online drukkerijen die écht innoveren. Zo hebben de drukwerksites pas nog de nieuwste Komori drukpers, 5 Horizon afwerkmachines en 2 Polar snijmachines aangeschaft. Haan: “Hiermee blijven we onze productiecapaciteit en de kwaliteit van het drukwerk verhogen.” Dit zijn ook grote voordelen voor de klant. “Zo kunnen onze klanten digitaal drukwerk zelfs tot 18.00 uur aanleveren en de volgende dag al in huis hebben. Dit zijn voordelen die je alleen kunt realiseren als je zelf produceert.”

Over online drukkerij Flyerzone

Wouter Haan begon in 2008 met Reclameland. In 2015 nam Haan de drukwerksites Drukland.nl en Flyerzone over. Inmiddels werken zo'n 100 medewerkers voor Simian B.V. en worden er dagelijks meer dan 1000 drukwerkopdrachten geproduceerd. Simian B.V. is met Flyerzone, Reclameland en Drukland.nl een betrouwbare partner van drukkerijen, reclamebureaus, verspreiders en andere grafische professionals. Naast Nederland, zijn de drie drukwerksites actief in België.

Meer informatie
Gerwin Verdonk
Business Officer

Tel: 06 190 82 910
Email: gerwin@flyerzone.nl

 

Reacties