Tips voor het ontwerpen van je menukaart

Menukaart intro

Een menukaart laat een eerste indruk achter over wat je restaurant te bieden heeft. Een goede uitstraling en indeling van de menukaart is dan ook cruciaal om ervoor te zorgen dat je klanten blijven. Maar hoe zorg je daarvoor en wat is een mooi ontwerp voor je menukaart? Om jou te helpen, hebben we alles op een rijtje gezet!

Lees verder

18-03-2024
 

Boost jouw beginnende onderneming met drukwerk!

drukwerk voor onderneming

Gefeliciteerd! Je bent begonnen met een eigen onderneming. Het avontuur kan beginnen waarbij jij je eigen koers bepaalt. Nu is het belangrijk om jouw onderneming op de radar van potentiële klanten te krijgen. Je hebt al een netwerk, alleen dit is vaak niet genoeg. In dit blog laten wij zien wat zeker niet mag ontbreken bij een startende onderneming.

Lees verder

11-03-2024
 

Creatief met foto's op de Dag van de Fotografie!

Dag van de Fotografie

Het is dag van de fotografie! 184 jaar geleden werd door de Franse regering fotografie toegankelijker gemaakt voor het grote publiek. Door die ontwikkeling en de vele daarna, kan tegenwoordig iedereen de fotograaf in zichzelf naar boven laten komen. Al die unieke foto's die daardoor gemaakt worden verdienen een mooi plekje! Bij Flyerzone hebben we veel verschillende soorten drukwerk waarop jouw favoriete foto’s prachtig gedrukt kunnen worden. Lees alles over het origineel gebruiken van jouw foto's in dit blog!

Lees verder

17-08-2023
 

Belangrijk voor jouw drukbestand: lettercontouren

wat zijn lettercontouren

Heb jij een drukwerk ontwerp waar tekst in voorkomt? Dan heb je vast een mooi font uitgezocht. Een mooi ontwerp met een goed uitgekozen font wil je ook graag identiek op jouw uiting hebben. Om dat te kunnen garanderen is onder andere het gebruik van lettercontouren nodig. In dit blog leggen wij je er alles over uit!

Lees verder

30-06-2023