Levertijden

Flyerzone is de enige online drukkerij die alle producten 100% zelf maakt. Hierdoor hebben we de volledige productie goed in de hand, en kunnen we het drukwerk altijd snel produceren en versturen. Kom hier alles te weten over onze levertijden.

Hoe lang zijn de levertijden?

Levertijden verschillen per product. Producten als brochures, boeken en kalenders kosten veel tijd nodig af te werken en hebben hierdoor een langere levertijd dan bijvoorbeeld flyers en briefpapier. De levertijden staan allemaal overzichtelijk weergegeven in het prijsoverzicht van de producten. We beginnen met het tellen van de werkdagen zodra de bestanden goed aangeleverd zijn. Tevens heeft de betaalmethode invloed op de levertijd:

Betaalmethode Omschrijving
iDEAL, Vooruitbetalen, Creditcard, Paypal De bestelling gaat in druk zodra de betaling is ontvangen.
Op rekening De bestelling gaat direct in druk.

Het aantal werkdagen

Hoe tel je het aantal werkdagen? Voordat je het aantal werkdagen kan berekenen, is het belangrijk om te weten wat de aanlevertijd van het product is. Voor offset drukwerk is het vrijwel altijd 12:00 en voor digitaal drukwerk 18:00. Dat wil zetten dat de bestanden voor deze tijd aangeleverd moeten worden, zodat dezelfde dag nog de eerste werkdag is. Voorbeeld:

Je bestelt 5.000 offset flyers op maandagochtend voor 12:00 uur. Wij krijgen voor deze tijd de drukklare bestanden en de bestelling is betaald.

Levertijd Dag van ontvangst
2 werkdagen Indicatie levering: dinsdag
4 werkdagen Indicatie levering: woensdag / donderdag
5-6 werkdagen Indicatie levering: vrijdag / de maandag daarop

Let op: De aangegeven levertijden zijn altijd een indicatie. Het gaat namelijk om op maat producten die nog geproduceerd moeten worden. Bij elke bestelling kan er tijdens het productieproces of verzending iets anders gaan dan de bedoeling is. Onze levertijden zijn geen garanties.

Gratis verzending

Verzending naar adressen in Nederland en België is gratis. Wil je een bestelling laten bezorgen op een adres buiten Nederland of België? Neem dan contact op met de klantenservice.

Veel van onze producten kunnen ook op zaterdag worden geleverd. Dit is niet voor alle producten mogelijk. De toeslag voor een zaterdaglevering bedraagt € 10,- per orderitem. Let op: deze optie is niet beschikbaar voor adressen buiten Nederland.

Gesloten dagen in 2017

2e Paasdag (maandag 17 april)
Koningsdag (donderdag 27 april)
Dag van de arbeid* (maandag 1 mei)
Bevrijdingsdag (vrijdag 5 mei)
Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei)
2e Pinksterdag (maandag 5 juni)
O.L.V. Hemelvaart* (dinsdag 15 augustus)
Allerheiligen* (woensdag 1 november)
1e Kerstdag (maandag 25 december)
2e Kerstdag (dinsdag 26 december)

*Op deze Belgische feestdag worden er geen paketten geleverd in België, wel in Nederland.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.