Hoeveel flyers heb ik nodig?

Hoeveel flyers heb ik nodig?

Het is tijd om je product of dienst te promoten. Het drukken van flyers is een manier om relatief eenvoudig veel mensen te bereiken! Maar hoeveel flyers heb je nodig om iedereen te bereiken die je wilt bereiken? In dit blog leggen we in stappen uit waar je over na moet denken om genoeg flyers te hebben om je doel te bereiken!

Lees verder

10-04-2024
 

Bedrukken of borduren

kleding

Gepersonaliseerde kleding of andere producten zijn mooi voor jezelf, je bedrijf of evenementen. Het is ideaal te gebruiken als reclame of als je in je eigen ontwerp wilt lopen. Voor het personaliseren van kleding, gebruiken wij twee verschillende technieken: borduren en bedrukken. In dit blog leggen wij deze twee technieken naast elkaar, laten we je het verschil zien en zetten we de voordelen voor je op een rijtje. Zo kun jij kiezen welke het beste bij jou past!

Lees verder

04-04-2024
 

Hoe gebruik ik stickers voor marketing?

stickers voor marketing

Je zou het niet snel denken, maar stickers zijn onmisbaar in de marketing! Ook zijn ze erg universeel te gebruiken. Denk hierbij aan het promoten van je bedrijf, het aankondigen van aanbiedingen of acties en simpelweg het laten zien van mooie ontwerpen. Maar hoe gebruik je stickers voor de marketing? In dit blog leggen we uit waarom je stickers moet gebruiken voor je marketing en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Lees verder

05-03-2024
 

Welke papiersoort moet ik gebruiken voor mijn visitekaartje?

visitekaartjes papiersoorten

Visitekaartjes zijn er in verschillende soorten. Maar welke papiersoorten zijn nou het beste geschikt voor visitekaartjes? En hoe weet ik welke ik moet gebruiken? In dit blog leggen we uit welke er zijn en delen we ze in categorie├źn zodat je kunt zien welk materiaal je voor jouw gelegenheid kunt gebruiken!

Lees verder

29-02-2024