Dibond, waar kan je het voor gebruiken?

dibond

Wil je beginnen met promoten of het aankleden van je huis/ pand, alleen twijfel je hoe en waarmee je het wilt doen? Met dibond kun je al vele kanten op! Dibond staat bekend om zijn weerbestendigheid, stijfheid en gladde oppervlak, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar wat kun je nou precies met dibond drukwerk? In dit blog laten we zien waarvoor je dibond drukwerk kunt gebruiken en wat de voordelen hiervan zijn.

Lees verder

21-03-2024
 

Verzenden in stijl

Luchtkussenenvelop

Het aantal bestellingen dat online geplaatst wordt stijgt nog steeds ieder jaar. Zeker afgelopen jaar schoot het aantal online bestellingen omhoog met gemiddeld zo'n 60%! Het zijn niet alleen de grote (web)winkels. Steeds meer mensen beginnen een kleine onderneming en verkopen ook online producten. Doordat zij vaak geen enorm grote aantallen pakketten versturen, kan het versturen duur zijn. Kleinere producten hoeven niet altijd in een grote doos verstuurd te worden. In dit blog lees je waarom het versturen via een envelop een goed idee is.

Lees verder

12-11-2020
 

Wat is een gevelbord?

Gevelborden

NIEUW! Bestel nu ook bedrukte gevelborden bij Flyerzone. Je merk valt zeker op in het straatbeeld met een aantrekkelijk gevelbord. Ontdek alles over deze slimme manier van het vergroten van je naamsbekendheid.

Lees verder

13-11-2017