Flyerzone produceert 1 jaar drukwerk in Nederland

Nieuw pand voor Flyerzone

De drukwerksite Flyerzone produceert al 1 jaar lang volledig zelf het drukwerk in het Groningse Westerbroek. Een groot verschil met een jaar geleden toen Grafenia uit Engeland al het drukwerk voor de klanten nog inkocht. Sinds oktober 2015 is de drukwerksite onderdeel van Simian B.V.

lees verder

07-10-2016
 

Nieuwe naam én nieuw pand voor Reclameland B.V.

Nieuw pand voor Flyerzone

Vanaf vandaag gaat Reclameland B.V. verder onder de naam Simian B.V. De term Simian wordt gebruikt voor primaten (apen) die gekenmerkt worden door de mogelijkheid om zich snel en gemakkelijk aan te passen naar veranderende omstandigheden. De bekende drukwerksites FlyerzoneReclameland en Drukland.nl vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. vanaf vandaag verhuisd naar een drie keer zo groot pand van maar liefst 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek.

lees verder

12-05-2016
 

Online drukkerij Flyerzone breidt uit naar België en vernieuwt website

overname

Online drukkerij Flyerzone is vanaf nu ook actief in België met een compleet nieuwe website. Dit levert groot voordeel op voor de Belgische klanten. Zo kunnen zij op Flyerzone.be kwalitatief drukwerk bestellen en snel betalen via Bancontant/Mister Cash. Ook kan de klant nu tegen lokaal tarief gebruik maken van telefonische hulp. Belgische klanten kunnen dus rekenen op dezelfde kwaliteit en service als Nederlandse klanten.

lees verder

11-01-2016