Populair drukwerk voor in de horeca!

De zomer komt eraan en het horeca seizoen is in bloei. Een goed moment om te kijken of je drukwerk nog up-to-date is. Van bedrukte menukaarten in je restaurant tot geborduurde handdoeken in je hotel. Drukwerk is het perfecte middel om je horecagelegenheid te promoten en aan te kleden. Maar wat voor drukwerk mag niet ontbreken? Na het lezen van dit blog weet je precies wat jij moet doen om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

header horeca drukwerk

Aankleding personeel

Wat mensen vaak het beste bij blijft, is de bediening of ander personeel. Zorg niet alleen voor een goede service, maar ook een verzorgde en professionele uitstraling is erg belangrijk. Je komt dan al snel terecht bij bedrukte bedrijfskleding. Door bedrijfskleding te bedrukken of borduren, zijn de medewerkers herkenbaar en stralen ze professionaliteit uit. Niet alleen de kleding van het personeel is belangrijk, maar wat dacht je van bijvoorbeeld het aankleden van een hotelkamer met gepersonaliseerde handdoeken? Hiermee geef je meer erkenning aan je merk en naam, en vergroot je je naamsbekendheid.

Iets waar je misschien niet direct aan denkt bij aankleding van je personeel, zijn de notitieblokken. Zelfs in dit digitale tijdperk is een notitieblok nog altijd zeer geliefd voor het maken van notities of aantekeningen. Op drukke dagen moet er vaak snel een aantekening worden gemaakt of dingen genoteerd worden. Een notitieblok dat in je broek/ of schortzak past, is dan erg handig.

Aankleding tafels

Bij binnenkomst is het belangrijk om een goede eerste indruk af te geven. Een onderdeel hiervan is het goed aankleden van de tafels. Drukwerk is hier perfect voor. Je kunt hierbij gebruik maken van verschillende soorten producten. Natuurlijk kom je dan al snel uit bij hét visitekaartje van de horeca: de menukaarten! Het is de eerste kennismaking met wat je kunt verwachten. Een mooie, goed ontworpen menukaart kan meteen de toon zetten voor de ervaring die gasten zullen hebben. Daarom is het van groot belang dat de menukaart niet alleen praktisch is, maar ook visueel aantrekkelijk voor de stijl van de zaak. Bij het drukken van een menukaart heb je de keuze uit verschillende soorten en afwerkingen: van eenvoudige exemplaren tot hele boekwerken. Maak hierbij een keuze die goed past bij de grootte van je assortiment. Een ander effectief middel is een tafelkaart. Hier kun je een leuke aanbieding, dagtopper of een kleine selectie van het complete menu op delen. Ideaal voor op het terras, waar vaak een paar specifieke opties extra populair zijn.

Om de eetervaring nóg leuker te maken kies je ervoor om een placemat of een servet te laten bedrukken. Hiermee versterk je je merk en naamsbekendheid, en het zorgt tegelijkertijd voor een professionele uitstraling. Tip: met een puzzel of kleurplaat op de één zijde vermaken de kleinere gasten zich ook tijdens het wachten.

Aankleding horecagelegenheid

Wil je de interesse wekken van voorbijgangers en ze bij jou naar binnen krijgen? Zeker als je nog geen grote gevestigde naam bent, is dit ontzettend belangrijk. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen.Een voorbeeld hiervan zijn stoepborden. Het is belangrijk dat de klant weet waar hij of zij naar binnen kan. Ook is het altijd goed om aan te tonen wat je kan aanbieden. Een stoepbord kan hier goed bij helpen. Je loopt er vaak langs en kijkt er onbewust altijd even naar. Het is daarom ook een goed middel om aanbiedingen of een dagmenu hierop te zetten om klanten over te halen bij jou naar binnen te gaan. Ook kun je vlaggen gebruiken om herkenbaarheid te creëren bij potentiële klanten. Door je logo of slogan op een vlag te laten drukken, maak je jezelf zichtbaar en val je extra op bij voorbijgangers.

Dan zijn er nog raamstickers. Deze zijn ook goed te gebruiken in de horeca. JJe kunt hier openingstijden op laten drukken en deze op het raam plakken! Of heb je een leuke aanbieding? Meldt dit dan met behulp van raamstickers op je deur of etalage. Denk hierbij wel aan dat raamplekken vaak erg gewild zijn bij de gasten. Plak hierdoor niet je hele raam dicht zodat deze plekken minder interessant worden. Dan zijn we al bij het laatste product aangekomen. Als laatste zijn er wegwijsborden. Hiermee kun je goed de weg aanduiden in je restaurant of hotel. Dit maakt het voor klanten een stuk fijner en gebruiksvriendelijk tijdens het zoeken voor bepaalde faciliteiten.

Zoals je ziet, is drukwerk ideaal om je horecagelegenheid goed en mooi aan te kleden. Door diverse producten maak je het niet alleen mooier voor jezelf, maar zorg je er ook voor dat je klanten extra kunnen genieten. Weet jij al voor welke producten je gaat? Bekijk snel het uitgebreide assortiment bij Flyerzone.nl!

 

Reacties