Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een kleur:

Kies een soort handdoek:

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Handdoek borduren met logo of tekst

Laat jouw handdoek op het strand opvallen tussen de rest! Bij Flyerzone bestel je voordelig een gepersonaliseerde handdoek met naam, tekst of logo. Leuk voor het voetbalteam, als relatiegeschenk op de sportschool of als cadeautje voor je personeel. Je vindt bij ons maar liefst 4 formaten handdoeken. De grootste badhanddoek heeft een formaat van 100 x 180 cm. Is dit formaat iets te groot? Kies dan bijvoorbeeld voor de badhanddoek van 100 x 150 cm. Liever een kleinere handdoek? We hebben ook douchehanddoeken van 70 x 140 cm of handdoeken van 50 x 100 cm beschikbaar.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Handdoek bedrukken van hoogwaardige kwaliteit

Je kunt bij ons 3 verschillende soorten handdoeken bedrukken: de basic, premium of luxe handdoek. Alle 3 varianten zijn uiteraard van hoge kwaliteit en bestaan uit 100% katoen. De basic handdoek is gemaakt van 380 g/m2 katoen. Deze handdoek heeft een koordapplicatie, ophanglus en de zijden zijn voorzien van een dubbele zoom. De premium handdoek bestaat uit gekamd en gemerceriseerd 550 g/m2 katoen. Hierdoor is de handdoek extra zacht en sterk! Onze luxe handdoeken zijn op hun beurt gemaakt van 500 g/m2 gekamd katoen. Een groot voordeel van deze handdoeken is dat de luxe handdoeken chloorbestendig zijn. Er zitten tevens 2 lussen aan de handdoeken zodat deze gemakkelijk op te hangen zijn. De basic en premium handdoeken kunnen op maximaal 60° C gewassen worden, de luxe variant kan op maximaal 95° C gewassen worden.

Gepersonaliseerde handdoek laten bedrukken

We kunnen een handdoek bedrukken op 2 locaties: vlak boven de onderste band of aan de rechterzijde van de handdoek. Het bedrukbare gebied heeft een formaat van 9 x 27 cm. Voor het bedrukken van een handdoek vragen wij om een vector bestand, opgebouwd uit Pantone C kleuren. Een ontwerp met CMYK of RGB kleuren kan niet worden gebruikt om handdoeken te voorzien van een bedrukking.

Ontwerp aanleveren voor bedrukte handdoeken

Om een drukbestand met Pantone C kleuren te kunnen maken, heb je een grafisch programma nodig. Heb je geen toegang tot een grafisch programma of klinken deze vaktermen te ingewikkeld? Geen zorgen, onze ontwerp afdeling helpt je tegen een voordelig tarief graag met het vormgeven van jouw ontwerp.

Zelf aan de slag? Hieronder vind je nog een aantal aandachtspunten. Zo wordt het opmaken van het ontwerp voor jouw handdoeken nog makkelijker!

  • Het is mogelijk om maximaal 12 verschillende PMS kleuren per motief te gebruiken.
  • Wil je wit gebruiken? Zorg ervoor dat wit ook is gedefinieerd als steunkleur en geef deze de naam WHITE.
  • Gebruik voor de kleur zwart de benaming Pantone Neutral Black C.
  • Zet de kleurwaarden van steunkleuren altijd op 100%. Houdt er daarnaast rekening mee dat grafische effecten zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen niet geborduurd kunnen worden.
  • Gebruik een minimale lijndikte van 2,8 pt (1 mm) en een tekengrootte van minimaal 6 mm.
  • Converteer tekens naar paden (rondingen).
  • Zorg ervoor dat de spelling van de steunkleuren juist is. Een correcte benaming is bijvoorbeeld: Pantone 359 C.
  • Goed om te weten: ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet.