Goedkope stoepborden bestellen

Met watertank of standaard stoepborden bestellen? Wij hebben ze in vele soorten en maten. Ook kan je bij Flyerzone extra producten als posters en plastic covers bestellen. Stoepbord zonder posters leveren we zelf standaard binnen 2 werkdagen! Op zoek naar grotere buitenreclame? Kijk dan ook bij onze spanframes.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Poster materialen

Posters direct meebestellen met de stoepborden, of juist later los bestellen, alles kan bij Flyerzone. De onderstaande materialen stoepbordposters zijn bij ons te bestellen:

  • 135 grams mat coated
  • 510 grams scheurvast spandoek

Stoepborden, posters en onderdelen

Standaard stoepborden

Standaard stoepborden

Het populaire standaard stoepbord heeft een zeer stevig stalen frame. Op dit frame zitten 2 stevige veren met hieraan een kliklijst. Compleet met 2 posters bestellen? Alles kan! We hebben deze stoepborden op A0, A1 en B1 formaat.

Bestel standaard stoepbord »

Stoepborden met watertank

Stoepborden met watertank

Een stoepbord bestellen die nog steviger op de grond staat? Kies dan voor onze watertank stoepborden. Door het vullen van de watertank, staat het bord zeer stevig. En door de wieltjes aan de onderkant blijft hij makkelijk te verplaatsen. Verkrijgbaar in de formaten A0, A1 en B1.

Bestel standaard stoepbord »

Stoepbord posters

Losse posters

Alvast meer posters voor je stoepbord bestellen, of zijn je huidige posters aan vervanging toe? Bij Flyerzone is het altijd makkelijk om nieuwe te bestellen.

Bestel losse posters »

Stoepbord covers

Losse covers

Is de cover van je stoepbord na een tijd buiten staan beschadigd? Bestel dan een nieuwe, we hebben ze allemaal op voorraad.

Bestel losse covers »


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.