Stoepborden kopen

Wil jij je eigen stoepborden kopen? Of deze nu klapbaar is, met watertank of juist een standaard exemplaar: bij Flyerzone bestel je ze snel én voordelig! Los of juist compleet met posters. Op zoek naar losse onderdelen voor jouw stoepbord? Zo kun je bijvoorbeeld ook eenvoudig plastic covers kopen. Scheelt weer een heel nieuwe set aanschaffen! Ben je op zoek naar grotere promotie buiten? Denk dan eens aan bijvoorbeeld onze spanframes.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Stoepborden, posters en onderdelen

Opvallen op straat, dat doe je met een stoepbord. Wanneer je deze op een goede plek neerzet, weet je zeker dat je opvalt bij voorbijgangers. Ideaal om jouw naamsbekendheid te vergroten en jezelf te laten zien. Er zijn verschillende soorten stoepborden die je kunt kopen. Heb je al een stoepbord van ons? Dan kun je hier ook losse onderdelen bestellen.

stoepbord basic

Standaard stoepbord

De ideale alleskunner. Staat stevig op zijn poten en kan tegen een stootje. Het frame is gemaakt van staal en volledig waterdicht. Doordaat het frame met twee stevige veren aan de poten is bevestigd, is een beetje wind geen probleem. Het bord geeft namelijk mee en zal niet direct omvallen. Handig!

Bestel standaard stoepborden »

stoepbord met watertank

Stoepbord met watertank

Het stoepbord met watertank kun je eenvoudig verzwaren door bijvoorbeeld water of zand in de watertank te doen. Hierdoor staat het stoepbord nog steviger en wordt de kans van omwaaien direct een stuk kleiner. Daarnaast is het stoepbord met watertank van Flyerzone volledig waterdicht.

Bestel stoepborden met watertank »

klapbord kopen

Klapbord

Klapborden zijn licht van gewicht, gemakkelijk in- en uit te klappen en hierdoor ideaal als (tijdelijke) informatiedrager. Het stalen frame is spatwaterdicht. Wil je het bord toch buiten neerzetten? Dan is een poster van waterbestendig materiaal aan te raden. De klapborden bestel je eenvoudig in één van de vier populaire formaten.

Bestel klapborden »

stoepborden

Losse stoepbord posters

Jouw nieuwe stoepbord of klapbord direct voorzien van nieuwe posters? Of heb je het systeem al en wil je de posters vervangen? Bestel dan de losse stoepbord posters. Altijd op het juiste formaat en passend voor jouw stoepbord of klapbord!

Bestel losse posters »

goedkope stoepbord

Losse covers voor stoepborden

Is de cover van het stoepbord of klapbord onverhoopt beschadigd geraakt? Dan hoef je niet een volledig nieuw systeem te bestellen. Bestel de losse stoepbordposters los na. Rechtstreeks uit onze voorraad, dus ook nog eens razendsnel in huis. Let wel op: de losse covers zijn geschikt voor de stoepborden die bij Flyerzone gekocht zijn. Of deze ook op andere soorten passend zijn, dat kunnen wij niet garanderen.

Bestel losse covers »


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.