Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope raamstickers bestellen

Raamstickers bestellen in een eigen formaat of contour? Het kan bij Flyerzone! Of je ze nu op je autoraam of winkelraam wilt plakken, onze raamstickers zijn voor veel doeleinden te gebruiken. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen. Neem ook een kijkje bij onze vloerstickers als je op zoek bent naar stickers om op de vloer te plakken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Raamstickers drukken in eigen formaat

Bij ons mag je helemaal zelf het gewenste formaat van je stickers bepalen. In het bestelproces kun je kiezen voor:

Eigen formaat stickersEigen maat
Eigen stans stickersEigen contour
Meer informatie

Informatie over de materialen

Wil je van binnen naar buiten kunnen kijken of is het belangrijk dat de sticker herpositioneerbaar is? Hieronder lees je de eigenschappen van onze verschillende raamstickers.

Outdoor stickers transparant

Basic outdoor stickers hebben een monomeer kwaliteit. Ze zullen na een aantal maanden enig krimpen. Hierdoor zijn ze vooral geschikt voor kortdurig gebruik. Premium outdoor stickers zijn van een polymeer kwaliteit. Ze zijn geschikt voor langdurig gebruik, omdat ze minder krimpen dan stickers van monomeer kwaliteit. Outdoor transparante stickers zijn ook van een monomeer kwaliteit. Witte gedeeltes in je afbeelding vallen bij transparante stickers weg doordat we geen witte inkt gebruiken. Deze stickers kunnen worden afgewerkt met anti-slip laminering, waardoor ze als vloerstickers kunnen worden gebruikt.

One way vision

Wanneer deze stickers aan de buitenkant van een raam worden geplakt, dan is de bedrukking vanaf de buitenkant goed zichtbaar. Het materiaal is aan de achterkant zwart en gedeeltelijk doorzichtig, waardoor je wel door de sticker heen naar buiten kunt kijken.

Quickmount stickers

Door hele kleine gaatjes in dit materiaal kunnen deze stickers gemakkelijk worden bevestigd op glas. Luchtbellen onder het materiaal worden hiermee voorkomen. Quickmount stickers zijn herpositioneerbaar tijdens het plakken. Deze stickers zijn niet geschikt voor buitengebruik. Het bevestigen hoeft niet met water en zeep gedaan te worden.

Quickmount stickers transparant

De achterkant van quickmount transparante stickers is transparant. Je kunt er niet doorheen kijken, maar er komt wel licht doorheen. Ook deze stickers hoeven niet geplakt te worden met water en zeep en zijn niet geschikt voor outdoor gebruik. Deze stickers hebben wij in een mat en een glans uitvoering.

Belangrijk

Zorg bij het opplakken van de stickers voor een omgevingstemperatuur van minimaal 15 graden Celsius. Op deze manier kan de lijm het beste hechten. Raamstickers bestellen die contour gesneden zijn? Houd er dan rekening mee dat er geen vormen in het ontwerp zitten die te smal zijn. Stel, je laat contour gesneden grassprietjes drukken dan is zo’n grassprietje te smal voor een goede plakkracht.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.