Kies een formaat kaart:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Tafelkaart laten printen

Bij Flyerzone laat je snel én eenvoudig jouw eigen tafelkaart printen. Doordat wij het volledige product in eigen huis hebben, vind je bij ons de scherpste prijzen, de beste kwaliteit en heb je het drukwerk altijd snel in huis. Zo heb je de tafelkaarten de volgende werkdag al in huis, als je kiest voor een spoedlevering.

De tafelkaarten ontvang je plano en ongevouwen. Doordat deze wel gestanst zijn, is er een vouwlijn aangebracht. Hierdoor kun je de tafelkaarten eenvoudig zelf naar de juist vorm vouwen. Doordat wij zowel offset als digitaal drukken, bestel je bij ons grote en kleine oplages met hetzelfde gemak.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Wat is een tafelkaart?

Een tafelkaart is een zelfstaande driehoek- of piramidevormig product, voorzien van een eigen bedrukking. Je hebt ze vast wel eens zien staan bij de horeca, op de tafels of op de bar. Vaak wordt de menukaart of een gedeelte van het menu hier getoond. Het is de ideale manier om bepaalde gerechten of onderdelen extra onder aandacht te brengen, als extraatje buiten de reguliere menukaart om.

Maar ook buiten de horeca kun je een tafelkaart prima gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een bureaustaander of als bijzonder kaartje voor een trouwerij of een geboorte. Bij Flyerzone zijn er drie verschillende soorten waar je uit kiest: piramide, driehoek of een staande variant.

Papiersoorten voor de tafelkaarten

Er zijn liefst 11 verschillende papiersoorten waar jij uit kunt kiezen. Alle papiersoorten die je bij Flyerzone vindt, zijn voorzien van een FSC- of een PEFC keurmerk. Deze keurmerken garanderen dat het papier wordt gemaakt van hout uit verantwoord en eerlijk beheerde bossen. Hieronder vind je alle verschillende papiersoorten op een rijtje:

 • 350 grams mat mc
 • 350 grams Tintoretto Gesso
 • 300 grams kraftkarton
 • 300 grams biotop
 • 300 grams metallic parelmoer
 • 300 grams metallic zilver
 • 300 grams metallic goud
 • 300 grams PaperWise
 • 300 grams recyclingpapier
 • 300 grams natuurkarton wit
 • 280 grams linnenpersing

Afwerking voor extra bescherming

De tafelkaarten die in de horeca gebruikt worden, hebben over het algemeen flink te lijden. Wordt vaak opgepakt, bekeken en zullen ook zo af en toe aan vocht worden blootgesteld. Hierdoor adviseren wij dan ook een afwerking met een glans laminaat of een mat laminaat. Deze extra laag geeft bescherming aan je drukwerk. Niet alleen is het beter beschermd tegen krassen, maar kan het bijvoorbeeld afgenomen worden met een licht vochtige doek. Zo geniet jij een stuk langer van de tafelkaarten!

Tafelkaart printen met eigen ontwerp

Je levert een eigen ontwerp aan voor de tafelkaarten. Hiervoor zijn verschillende manieren. Wanneer je al een drukklaar bestand hebt, dan kun je deze eenvoudig uploaden tijdens het bestelproces. Heb je nog geen ontwerp? Ga dan aan de slag in ons gratis online ontwerpprogramma. In deze tool voeg je zelf eenvoudig logo’s, foto’s, afbeeldingen en teksten toe. Zo laat ook jij eenvoudig een eigen tafelkaart printen!