Kies een binding:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal vellen per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal vellen welke er op één blok moeten zitten.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope notitieblokken drukken

Lijm- of spiraalbinding, kleine of grote oplage, full colour of PMS notitieblokken bestellen? Bij Flyerzone kan het allemaal. Omdat we een volledig eigen productie hebben, is het mogelijk om bijvoorbeeld een eigen formaat of aantal te bestellen. Ook het toevoegen van 2 of 4 boorgaten kan gewoon via onze website besteld worden. Kijk voor bijpassend zakelijk drukwerk ook bij briefpapier.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine en grote oplage notitieblokken

Of je nou 1 of 1.000 notitieblokken wil bestellen, bij Flyerzone kan het allemaal. De kleine oplages maken we met onze HP Indigo drukpersen. Voor de grote oplage notitieblokken hebben we dag en nacht onze Komori drukpersen draaien.

Verschillende bedrukkingen

Full colour

De populairste bedrukking is 4/0 enkelzijdig full colour. Bij deze 4/0 bedrukking bestaat het drukwerk uit 4 kleuren: cyaan, magenta, yellow en black, oftewel CMYK. Met deze 4 kleuren als basis maken we alle andere kleuren.

PMS

Kies een PMS bedrukking wanneer de kleuren gelijk moeten zijn aan ander of eerder besteld (zakelijk)drukwerk. Dit Pantone Matching Systeem werkt met kleurcodes. Het voordeel hiervan is dat de kleuren overeenkomen met ander drukwerk met dezelfde kleurcodes.

Speciale PMS kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij visitekaartjes in PMS is de combinatiekorting op basis van dezelfde PMS kleuren in elk aangeleverde ontwerp.

Kleine oplage notitieblokkenLijmbinding
Grote oplage notitieblokkenRingband

Lijmbinding en ringband notitieblokken

Notitieblokken kunnen we op 2 manieren binden, met een ringband of lijmbinding. De populairste binding is de lijmbinding. Ringbanden hebben we in het zilver, zwart of wit. Deze bindingen brengen we aan op de korte of lange zijde, deze locatie kan je zelf aangeven tijdens het bestellen.

Notitieblok papiersoorten

Van het natuurlijke recyclingpapier en biotop, tot het populaire 90 grams lasergeschikt bankpost, we hebben het allemaal. Zie het onderstaande overzicht voor meer informatie over de mogelijkheden.

Papier Gewicht FSC
Recyclingpapier 80 grams
Lasergeschiktpopulair 90 grams
Biotop 90 grams

Lijndikte

Indien je zelf lijntjes toevoegd aan de notitieblokken dan adviseren wij een minimale lijndikte van 0,5 pt aan te houden.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.