Opvallen met foamboard

deurhangers

Foamboard is ontzettend licht en kan daarom makkelijk verplaatst en opgehangen worden. Ideaal dus als jij met je boodschap wil opvallen! Weten wat je allemaal met foamboard kunt? In ons blog vind je de leukste voorbeelden!

Lees verder

28-10-2016
 

Schrijven maar!

deurhangers

Schrijven zegt meer. Dus als je al eens iets schrijft (of gewoon typt op je Mac), dan is het natuurlijk wel gaaf als je dit op je eigen briefpapier doet. Het meeste briefpapier dat voor zakelijk gebruik wordt ingezet, bevat het logo. Maar je kunt ook veel verder gaan met je huisstijl. Hoe? Check 't in dit blog!

Lees verder

21-10-2016
 

Laat maar hangen!

deurhangers

Je kent het vast wel: zo'n bordje aan de deurklink met 'niet storen' of 'kamer schoonmaken'. Wist je dat je ontzettend kunt uitpakken met deurhangers? En dan hebben we het niet alleen over de tekst en de afbeeldingen, maar vooral over de vorm. In dit blog vind je allemaal verrassende voorbeelden. Lezen maar!

Lees verder

14-10-2016
 

Voor aan de muur

dibond

Kijk je nog steeds tegen die ene kale muur aan? En wil je een keer iets anders dan een foto op canvas? Je kunt een ontwerp ook laten drukken op dibond. Dat geeft meteen een stoere look! Inspiratie nodig? Check meteen dit blog!

Lees verder

30-09-2016